ERP løsning i handelsvirksomheder

Systemet kan håndtere

Nem håndtering af ordrer

Vi har flere års erfaring med ERP systemer, og har opsat systemer til en handelsvirksomhed.

Om du sælger varer fra en webshop, eller får ordre ind på en anden måde. Så kan det være effektivt for dig at få et ERP system der håndtere alt omkring denne ordre.

Vi sætter os ind i din virksomhed. Og sørger for at dit nye eller eksisterende ERP system kan håndtere alle dine processer.

ERP løsning til handelsvirksomheder

Hvad kan ERP systemet håndtere for dig?

Ordre fra start til slut

ERP systemet kan styre ordren fra start til slut. Således at den hurtigt og nemt bliver plukket og pakket og sendt videre til kunden.

Automatisering

Med ERP systemet bliver det nemt at automatisere arbejdsgangene. Fx. at hjemmesiden bliver opdateret efter lageret og at kunderne får besked når deres ordre er afsendt.

Nem håndtering af fakturering

Når dine kunder har lagt en ordre, og denne er sendt. Gør ERP systemet det nemt at fakturere ordren og sørge for at kunden får en ordre bekræftelse mm.

Oldebjerg fik et ERP system der kunne håndtere deres ordrer

Når der skal drives et stor webshop, er det vigtigt at det nemt at styre ordrene når de kommer ind. 

Oldebjerg har fået et ERP system, der kan styre ordrene når de bliver lavet i webshoppen. Og som følger ordren til den er afleveret til fragt. Samtidig sørger ERP systemet for at webshoppen er opdateret udfra de produkter der ligger på lageret. 

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed, og ser om der er områder hvorpå et ERP system kan effektivisere din virksomhed. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Brug for ERP hjælp?

Vi hjælper dig gerne med dine ERP udfordringer.
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.