Oldebjerg

Oldebjergs løsning håndterer ordrer lager opdatering af website HR

Oldebjerg har fået nem projektstyring

Oldebjerg er en grossistvirksomhed, som sælger varer og løsninger til projekter inden for vand og afløb (VA-projekter) gennem deres store webshop.

De har samlet alt hvad man skal bruge til vand/afløb-projekter, så de kan spare deres kunder for tid, penge og logistiske udfordringer.

Oldebjerg havde et ønske om at få et system, der nemt kunne styre deres indkommende ordrer og samtidig opdatere lageret.

Dette ønske løste vi ved at opsætte og tilpasse en AX 2012 til dem.

Med AX’en er det blevet nemmere for dem at styre deres ordrer, printe pakke labels og opdatere lageret, fordi systemet klarer det hele for dem.

Oldebjerg

Oldebjergs system kan håndtere

Ordrer

Oldebjerg har i ERP-systemet fået mulighed for nemt at styre indkommende og udgående ordrer. De kan følge ordren fra den bliver lagt, til kunden modtager den.

Webshoppen

Med ERP systemet kan Oldebjerg styre alle aspekterne af deres webshop. Lageret bliver automatisk opdateret efter der bliver lagt en ordre.

Projekter

Når Oldebjerg opretter et projekt, kan timer og materialer nemt registreres i systemet. Hvis projektet ligger en ordre, bliver det nemt at følge den til døren.
Oldebjerg

Oldebjerg får løbende support

Efter  Oldebjerg har fået opsat deres ERP-løsning, har de fået løbende support på den. De får ofte får nye varer i deres webshop, og kunder som har specielle købsforbehold, som vi hjælper med at opsætte i systemet.

Derudover effektiviserede vi deres deres system,  så det så ofte som muligt opdaterer hjemmesiden med de tal det har – på denne måde forsøger vi at undgå at en vare er udsolgt, inden det kan ses på hjemmesiden.

Du kan læse om Oldebjerg her.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.