Oldebjerg

Oldebjergs løsning håndterer

Oldebjerg har fået nem projektstyring

Oldebjerg driver til daglig en stor webshop, hvor de sælger flere forskellige varer til flere forskellige faggrupper.

De havde et ønske om at få et system der nemt kunne styre deres indkommende ordrer og samtidig opdatere lageret. Dette ønske løste vi ved at opsætte og tilpasse en AX 2012 til dem.

Med AX’en er det blevet nemmere for dem at styre deres ordrer, printe pakke labels og opdatere lageret, fordi systemet klarer det hele for dem.

Oldebjerg

Oldebjergs system kan håndtere

Ordrer

Oldebjerg har i ERP systemet fået mulighed for nemt at styre indkommende og udgående ordrer. De kan følge ordren fra den bliver lagt, til kunden modtager den.

Webshoppen

Med ERP systemet kan de styre alle aspekterne af deres webshop. Lageret bliver automatisk opdateret efter der bliver lagt en ordre.

Projekter

Når Oldebjerg opretter et projekt, kan timer og materialer nemt registreres i systemet. Hvis projektet ligger en ordre, bliver det nemt at følge den til døren.
Oldebjerg

Oldebjergs får løbende support

Efter  Oldebjerg har fået opsat deres ERP løsning, har de fået løbende support på den. Da de ofte får nye varer, og kunder som har specielle købs forbehold, som skal opsættes i systemet.

Derudover effektivisere vi deres deres system,  så det så ofte som muligt opdaterer hjemmesiden med de tal det har – på denne måde forsøger vi at undgå at en vare er udsolgt, inden det kan ses på hjemmesiden.

Du kan læse om Oldebjerg her.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.