Ny ERP løsning eller opgradere den gamle?

Du får det bedste system til jeres

Hvilken ERP løsning er det bedste valg?

Det kan være svært at vurdere hvornår det er på tide at skifte sit ERP system ud med et nyt. Men det er vigtigt du er realistisk, og vurderer om dine behov kan løses med blot en opgradering.

Tag et grundigt kig på din virksomhed, er i vokset meget de sidste år eller er i meget begrænset i det ERP system i har nu. Så er det på tide at skifte det gamle system ud. 

Hvis du stadig er i tvivl, så kan vi tilbyde dig uvildig forretningsrådgivning, hvor vi sammen med dig, gennemgår din virksomhed. Herefter kommer vi med forslag til hvilke valg der vil være de bedste at tage for din virksomhed. 

ERP løsning

De systemer vi primært arbejder med

Har du et ønske til et specifikt system, så har vi et bredt netværk, som gør at vi også kan finde en til at håndtere dit ønske.

Microsoft AX

Nu Dynamics 365 F&O

Dynamics 365 F&O

Dynamics 365 er Microsofts nye flagskib og du slipper for bøvlet med drift, da alt data ligger i skyen.
Læs mere

Microsoft NAV

Nu Dynamics 365 Business Central

Business Central

Den gode gamle NAV er blevet til Business Central, og er samtidig blevet cloud-baseret.
Læs mere

Uniconta

Arvtageren fra C5

Uniconta

Uniconta er arvtageren til C5, som Microsoft stoppede supporten af i Januar 2019.
Læs mere

Microsoft XAL

Forgængeren

XAL

Vi har stort kendskab til XAL og kan hjælpe dig med din.
Læs mere
ERP løsning

Kjærgaard fik deres systemer opgraderet

Virksomheden Kjærgaard var kommet frem til at det var på tide at få gjort noget ved deres ERP system. I tæt dialog kunne vi få en forståelse for deres virksomhed, samtidig kunne vi få afdækket deres behov.

Udfra dialogen blev det klart, at en opgradering af Kjærgaards eksisterende systemer var nok. Samtidig kunne der laves nogle mindre tilpasninger, så det igen kunne håndtere deres behov.

Så det er ikke altid nødvendigt at skifte et ERP system helt ud, men det er vigtigt at du vurderer din virksomhed realistisk, eller får hjælp til det. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed, og tager et grundigt kig på din nuværende løsning, og kommer med forslag til hvilke valg der ville være bedst at tage. Den første rådgivnings time er gratis. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.