ERP support

Du kan få din supporteret

Har du behov for support af et kørende system?

Har du hverken behov for at få dit system udskiftet eller opgraderet, men har et behov for support engang imellem, så tilbyder vi dig dette.
Vi kan supportere løsninger der har hastigheds problemer, funktionalitets problemer samt mindre eller større problemer.

Vores mange års erfaring med ERP systemer, gør at vi kender til de bekymringer der kan være med et ERP system, og vi gør alt hvad vi kan for, at du bliver glad for din løsning. 

Supporten af din løsning, bliver udført grundigt og effektivt, og vi sørger for at rettelserne ikke skaber fejl.

ERP support

Systemerne vi dagligt supportere

Microsoft AX

Nu Dynamics 365 F&O
Om du bruger AX 2012 (Eller nogle af de ældre modeller) eller Dynamics 365, så supportere vi din løsning så den igen kan udføre den ønskede opgave.
Læs om AX her

Microsoft NAV

Nu Dynamics 365 Business Central
Om du har en nyere eller ældre NAV, så supportere vi dem alle. Vi har flere konsulenter der er meget erfarne i NAV systemerne.
Læs om NAV her

Uniconta

Arvtageren fra C5
Måske er din Uniconta ikke helt som du ønsker endnu, så kan vi supportere din løsning så du er sikker på at den ender med at blive som ønsket.
Læs om Uniconta her

Microsoft XAL

Forgængeren
Vi har været med i ERP branchen i mange år, og har et indgående kendskab til XAL. Derfor kan vi supportere din XAL løsning, så den kan bruges i flere år endnu.
Læs om XAL her
ERP support

Er support nok?

Er din ERP løsning købt hos en anden virksomhed og du har fået den tilpasset, men synes  stadig ikke at din løsning lever helt op til dine behov.

Så tilbyder vi også ERP rådgivning, hvor vi tager et dybdegående kig på din virksomhed og dennes behov, og kommer med rådgivning om hvilke valg der ville være smarte at tage for dig og din virksomhed.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.