Forretningsrådgivning

Vi giver rådgivning, der

ERP rådgivning, så du får det system der passer til dig.

Som uvildig rådgivere, kan du være sikker på du får det bedste ERP system til din virksomhed.

Du kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have angående ERP systemer, uden at frygte at vi vil sælge dig et specifikt system. 

Sammen gennemgår vi din virksomhed og dens behov, for at vi kan finde det bedste system til din virksomhed. Rådgiveren har flere års erfaring med små og mellemstore virksomheder, og kan bruge denne erfaring når han rådgiver dig.

forretningsrådgivning

Du får rådgivning i

At vælge nyt system eller opgradere det gamle?

Med et grundigt kig på din virksomhed og dennes fremtidsplaner, kan rådgiveren komme med sin vurdering, om det vil være tid til et nyt system, eller om dine behov kan klares med en opgradering.
Læs mere her

At vælge den rigtige leverandør

Hvem skal du vælge?

Har du selv fundet nogle leverandører, så kan vores rådgiver gå ind og vurdere den løsning de vil tilbyde dig. Vi har erfaring fra begge sider af skrivebordet og kan gennemskue deres tilbud.
Leverandørvurdering

Hvilket system er bedst for dig?

Hvad er jeres behov?

Rådgiveren vil tage et dybdegående kig på jeres virksomhed, og komme med sin vurdering af hvilke systemer der vil passe godt til jer. Han kan også hjælpe jer med at finde leverandører.
Læs mere
forretningsrådgivning

Søg om tilskud til rådgivning.

Igennem SMV:Digital kan du søge om tilskud til rådgivning om digital omstilling af din virksomhed.
Det er muligt at søge om op til 100.000 kr i tilskud. Tilskuddet kan bruges til privat rådgivning, som kan hjælpe med at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed. Eller implementere den digitale omstilling.

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Brug for ERP hjælp?

Vi hjælper dig gerne med dine ERP udfordringer.
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.