Lær Uniconta at kende

Bliv klogere på Uniconta med et 2 dags kursus  eller et gå-hjem-møde

2 dags kursus i Uniconta

Kurset er for dig der ikke kender til C5 og Uniconta i forvejen. Kurset vil give dig en grundlæggende forståelse for elementerne i Uniconta, og hvordan modulerne hænger sammen.

Kjeld Skau giver en gennemgang af systemet, hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål. Derudover vil Kjeld og Bo gennemgå skiftet fra C5 til Uniconta og snakke om hvordan dette klares bedst muligt.

Kurset foregår hos Periti på Danmarksvej 30F, i Skanderborg.
Kurset afholdes d. 11/6 til d. 12/6 fra 12.30-16.00.
Prisen er kr. 2995,-

Lær Uniconta

Hvad kan Uniconta?

Have alt data i skyen

Uniconta er cloudbaseret, så du kan tilgå dine data alle steder fra, også din mobil. Når data'en ligger i skyen, sikrer du at intet går tabt.

Håndtere alt fra produktion til HR

Uniconta har mange moduler, der kan håndtere din virksomheds behov, uanset om i er en produktions virksomhed eller du blot ejer en webhshop.

Tilpases til dine behov

Selv om Uniconta er en standard løsning, så kan den tilpasses til dine specifikke behov.
Lær Uniconta

Gå-hjem-møde om Uniconta

Gå hjem mødet er for dig der her et grundlæggende kendskab til C5 og som overvejer at skifte til Uniconta. Og som gerne vil vide hvordan Uniconta fungerer og hvilke muligheder systemet har.

Kjeld Skau kommer og viser Uniconta frem, så du får et overblik over hvor nemt systemet er til at gå til. Derudover vil du få mulighed for at stille spørgsmål.

Kurset foregår hos Periti på Danmarksvej 30F, i Skanderborg.
Kurset afholdes d. 22/5 fra 14.00-16.00.
Prisen er kr. 250.

Let tilmelding til kurserne her

Vil du gerne tilmelde dig til et af kurserne, så kan du nemt tilmelde dig her. Du skal blot give din oplysninger, og skrive hvilket kursus du gerne vil tilmeldes til. Faktureringen klarer vi efter tilmelding.
Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.