Microsoft NAV

Fordelene med NAV er

Digitaliser din forretning med Business Central

Med Microsoft NAV som dit ERP system får du funktionaliteten til at håndtere opgaverne, i alle afdelinger af din virksomhed. 

Er du en mindre eller mellemstor virksomhed og har behov for et nyt ERP system, så ville NAV’en være et godt valg. 
NAV’en kan tilpasses til dine behov, og den nye version af systemet ligger i skyen, så er du sikker på ikke at miste data.

Systemet er nemt at tilgå, da dets brugergrænseflade minder om brugergrænsefladen på Microsoft’s Office programmer.

Microsoft Nav

Forskellen på NAV Business Central og NAV On Premises

Business Central.

Kan tilgåes direkte fra din web browser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med Business Central.

Med Business Central foregår alt i skyen og derfor har du adgang til løsningen overalt. Derudover kan du selv tilpasse layoutet. Det henvender sig især til mindre virksomheder, som ikke har specifikke behov til funktionalitet.

NAV 2018 - On Premises.

Versionen installeres direkte på din computer, som du er vant til.

Fordele med NAV 2018.

Brugergrænsefladen er let at tilgå og du har mulighed for selv at designe dit workspace, således din version er tilpasset netop til dig. Der kan laves tilpasninger direkte i koden, uden behov for extensions. Det henvender sig til virksomheder med specifikke ønsker eller krav til funktionalitet.
Microsoft Nav

Opdatering af ældre system?

Har du allerede en NAV, men lever den ikke længere op til dine behov? – Så kan vi hjælpe dig med at få systemet opdatereret, så det igen kan håndtere dine behov.
– En opdatering kan enten være nye tilpasninger af systemet, eller en opgradering af dets indhold. 

Vi starter et opgraderings projekt ud, ved at blive klogere på din virksomhed og dens behov – derefter finder vi en ekstern konsulent der har bredt kendskab til systemet og lader dem stå for opgraderingerne direkte i systemet.

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Brug for ERP hjælp?

Vi hjælper dig gerne med dine ERP udfordringer.
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.