Udfordringer og muligheder i det globaliserede marked.

Oplæg om

4 oplæg med hvert deres fokus.

Den 12 November fra kl. 13.00 – 16.00 inviterer vi til en lærerig eftermiddag, i selskab med 4 eksperter, der hver vil holde et oplæg om hvert deres fokus område. 

Til oplæggene vil du få rig mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på lige netop de udfordringer du måtte have. Og skulle du sidde med flere spørgsmål, så har du mulighed for at snakke med oplægsholderen efter alle oplæggene er afsluttet.

oplaegsdag

De 4 oplæg:

Microsoft Dynamics 365 F&O

Her vil Bo Zacher Nielsen gennemgå Microsoft's nyeste ERP system, og give dig et indblik i hvad løsningen tilbyder.

Webshops

Her vil Henrik Leth fortælle dig om hvordan du driver og promoverer din webshop. Han kommer ind på udfordringerne og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Uniconta

Her vil Kjeld Skau fortælle om mulighederne med Uniconta, og om hvordan denne er en naturlig arvtager fra Microsoft C5.

Bestyrelses arbejde

Her vil der blive fortalt om hvordan en bestyrelse kan styrke din virksomhed, og om hvordan man vælger de rette bestyrelses medlemmer.
oplaegsdag

Tilmeld dig her.

Det koster 250 kr at deltage, og det gør det udelukkende fordi vores oplægsholdere skal have et lille honorar for at komme. 
Men vi serverer kaffe, kage og sodavand.

Sidste dag for tilmelding er d. 8 November. 
Og ved tilmelding må du meget gerne skrive hvilke to oplæg du kunne tænke dig at deltage i, på den måde er det lettere for os at planlægge dagen. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi forklare dig hvilket undervisningsforløb der vil kunne gavne din medarbejdere.  Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.