Uniconta

kan

Uniconta er for dig som lille eller mellemstor virksomhed.

Med Uniconta som dit ERP system, har du muligheden for at få et system der kan tilpasses 100% til dine behov. Mellem Uniconta og C5 er der mange ligheder. Så hvis du i forvejen kender til C5, vil det være en let overgang at begynde at bruge Uniconta.  

Uniconta har moduler der kan håndtere hele din virksomhed, og når du køber systemet, så behøver du blot at købe de moduler du har behov for. Skulle du have behov for specifikke behov, så kan du tilkøbe et modul der passer til dine behov. Prisen for standard systemet starter på 99 kr. pr. bruger pr. måned. 

Uniconta partner

Modulerne i en standard Uniconta

Standard systemet kan tage hånd om din virksomhed, og hjælpe dig med at skabe overblik.

Finans

Finans modulet giver dig mulighed for at rapportere på, og overvåge virksomhedens samlede økonomi.

Fakturering

Fakturerings modulet gør faktureringen lettere ved at alt info kan trækkes fra finans modulet, og derved kan fakturaer hurtigt udformes.

Debitor/Kreditor

Debitor og kreditor er to forskellige moduler, som gør det muligt at tilknytte de nødvendige informationer til personerne.

Varekartotek

I varekartoteket kan du oprette dine varer og får samtidig skabt et overblik over din beholdning.

Rapport generator

Regnskabs modullet er fleksibelt, du kan skræddersy dine rapporter til at passe ind i jeres regnskabsføring.

Det er let at flytte over til Uniconta

Når du har valgt at begynde og bruge systemet, kan dit data fra dit nuværende system let flyttes. Hvis du i forvejen bruger C5, har Uniconra et konverterings værktøj som kan flytte data direkte. På den måde er du hurtigt kørende igen.

Har du i forvejen et andet ERP system, evt Microsoft Nav, så kan dine data derfra også flyttes over i Uniconta. Uniconta er lavet således at det er hurtigt og nemt at tage i brug, og der er ikke behov for de store ændringer, før systemet er oppe og køre. 

Uniconta

Vi konverterer jeres data over i en demo - Gratis

Har du i øjeblikket en C5 og kunne du tænke dig at prøve Uniconta, men med dine egne data, i en måned?

Du får muligheden for at afprøve systemets funktioner, men med dine egne data. Når måneden er gået, er du ikke bundet af noget, og kan forsætte med at bruge dit nuværende system. 

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

 

Support

Uniconta logo h¿jformat CMYK
30 dages gratis demo af Uniconta.

Med dine egne data

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.