Uniconta

Uniconta kan

Uniconta

Uniconta er udviklet af den samme udvikler, som udviklede C5 i sin tid – inden Microsoft opkøbte det. 
Der er derfor mange ligheder mellem Uniconta og C5 og kender du blot lidt til Microsofts produkter, vil du hurtigt kunne sætte dig ind i funktionaliteten i Uniconta.

Om du ønsker at udskifte din C5 med Uniconta, eller ønsker at benytte Uniconta som dit første ERP system, så kan vi hjælpe dig med at få mest ud af systemet. 

Uniconta

Skift fra dit nuværende system til Uniconta

Uniconta har et indbygget konverterings værktøj, som gør det nemt og sikkert at skifte til Uniconta.

Skift fra Microsoft C5

Har du en C5, så ved du nok også at Microsoft stoppede for supporten af denne i starten af 2019. Med Uniconta får du et system som minder om, og som du hurtigt kan tage i brug. Hvis du vil vide mere om Unicota, så tilbyder vi kurser i systemet.
Se vores Uniconta kurser

Skift fra Microsoft NAV

Har du en lidt ældre NAV og overvejer at skifte den ud, så vil Uniconta være et godt alternativ. Uniconta kan opsættes efter dine behov, og det er nemt at flytte dit data fra C5 over i Uniconta.

Skift fra andet ERP system

Du kan også skifte fra andre ERP systemer til Uniconta. Med det indbyggede konverterings værktøj er du sikker på at intet af dit data går tabt i skiftet. Vil du lære mere om Uniconta inden du skifter, så afholder vi flere kurser i systemet.
Uniconta kurser
Uniconta

Passer Uniconta til min virksomhed?

Uniconta passer til den lille og mellemstore virksomhed som vil have et ERP system, der kan hjælpe dem med de basale afdelinger i deres virksomhed. 

Uniconta er cloudbaseret og det sikrer at du altid kan tilgå systemets data – og på samme tid er du sikker på at intet data forsvinder, da det automatiske bliver gemt i skyen. Vores konsulenter kan tilpasse Uniconta til dine behov, lave de felter du har behov for og opsætte modulerne ud fra de data du har. 

Har du en webshop, så kan Uniconta også sættes på således at denne kan håndtere dine data derfra.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og giver dig rådgivning om hvordan Uniconta kan bruges i netop din virksomhed. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.