Uniconta

kan

Uniconta

Er udviklet af den samme udvikler, som udviklede C5 i sin tid – inden Microsoft opkøbte det. 
Der er derfor mange ligheder mellem Uniconta og C5 og kender du blot lidt til Microsofts produkter, vil du hurtigt kunne sætte dig ind i funktionaliteten i systemet.

Om du ønsker at udskifte dit eksisterende ERP system, eller erhverve dig Uniconta som dit første system, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at det lever op til dine behov, og kan supportere dig når du har taget systemet i brug. 

Uniconta
Uniconta partner

Vi er Uniconta Partner

Som partner kan vi forhandle Uniconta, dvs. at vi kan opsætte og supportere systemet til dine behov. 

Med os som din forhandler, har vi systemet liggende hos os og det gør at du altid kan få fat i en der kan supportere din løsning. Hos os får du fat i din kontaktperson med det samme, og sammen kan i hurtigt løse jeres udfordringer. 

Skift fra dit nuværende system til Uniconta

Systemet har et indbygget konverterings værktøj, som gør det nemt og sikkert at skifte.

Skift fra Microsoft C5

Har du en C5, så ved du nok også at Microsoft stoppede for supporten af denne i starten af 2019. Med Uniconta får du et system som minder om, og som du hurtigt kan tage i brug. Hvis du vil vide mere om Unicota, så tilbyder vi kurser i systemet.
Se vores kurser her

Skift fra Microsoft NAV

Har du en lidt ældre NAV og overvejer at skifte den ud, så vil Uniconta være et godt alternativ. Systemet kan opsættes efter dine behov, og det er nemt at flytte dine data fra.

Skift fra et andet ERP system

Du kan også skifte fra andre ERP systemer til Uniconta. Med det indbyggede konverterings værktøj er du sikker på at intet af dit data går tabt i skiftet. Vil du lære mere om Uniconta inden du skifter, så afholder vi flere kurser i systemet.
Læs om vores kurser her

Passer det til min virksomhed?

Uniconta passer til den lille og mellemstore virksomhed som vil have et ERP system, der kan hjælpe dem med de basale afdelinger i deres virksomhed. 

Systemet er cloudbaseret og det sikrer at du altid kan tilgå dets data – og på samme tid er du sikker på at intet data forsvinder, da det automatiske bliver gemt i skyen. Vores konsulenter kan tilpasse systemet til dine behov og lave de opsætninger du har behov for.

Har du en webshop, så kan systemet også opsættes således at denne kan håndtere dine data derfra.

Uniconta

Vi konverterer jeres data over i en demo Uniconta - Gratis

Har du i øjeblikket en C5 og kunne du tænke dig at prøve Uniconta, men med dine egne data, i en måned?

Du får muligheden for at afprøve systemets funktioner, men med dine egne data. Når måneden er gået, er du ikke bundet af noget, og kan forsætte med at bruge dit nuværende system. 

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

 

Support

Uniconta logo h¿jformat CMYK
30 dages gratis demo af Uniconta.

Med dine egne data

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.