Kjærgaard

Kjærgaard bruger os til løbende optimering  daglig support integrationer

Kjærgaard fik deres eksisterende systemer opgraderet

Kjærgaard er en tværfaglig totalleverandør til industrien og beskæftiger 170 dygtige industrielektrikere, bygningselektrikere, teknikere og ingeniører, der hjælper danske industrivirksomheder med at optimere processer og arbejdsgange for at bevare og forbedre virksomhedernes konkurrenceevne. Det gør de ved f.eks. at minimere energiforbrug, forbedrede IT-infrastrukturer og indarbejde automatisering.

Kjærgaard havde kigget på nye systemer, men kom i samarbejde med os frem til, at det foreløbigt bedre kan svare sig at beholde det nuværende system.

“Periti har stået for opgradering af alle platforme til de nyeste versioner. De er hurtige til at fange, hvilken virksomhed de har med at gøre og vores ønsker, drift og funktioner. Periti sikrer til stadighed at vores gamle, egentlig forældede system, opfylder alle virksomhedens krav, for de tilpasser systemet til vores behov.”, forklarer afdelingsleder i Kjærgaard IT Lars Peter Ladby-Hansen.

Kjærgaard

Med en opgradering fik Kjærgaard:

Nem styring af fagområder

Kjærgaard har flere fagområder, og ERP-systemet har gjort det lettere for dem at styre projekterne i hvert fagområde.

Elektroniske fakturaer

Kjærgaards ERP-system kan selv udfylde fakturaer ud fra de data, som medarbejderne har indtastet i systemet. Derved skal bogholderen blot tjekke op og godkende. Systemet har sparet virksomheden meget tid på administration.
Kjærgaard

Let tilgængelig samarbejdspartner

Lars Peter fra Kjærgaard er meget glad for samarbejdet med os. Han beskriver Periti som en let tilgængelig samarbejdspartner, der løser opgaven, så den passer til netop deres virksomhed og til en fornuftig pris.

“Alt hvad vi via sparring får ind af nye input, ender med at spare os tid og optimerer.” siger Lars Peter Ladby-Hansen.

Hos Periti går vi meget op i, at stå til rådighed når vores kunder har behov for det, da vi ved at små problemer kan ende med at koste mange penge i det lange løb.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP-system? 

Book et møde her. Så kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.