Kjærgaard

Kjærgaard bruger os til

Kjærgaard fik deres eksisterende systemer opgraderet

Kjærgaard har kigget på nye systemer, men er i samarbejde med Periti nået frem til, at det foreløbigt bedre kan svare sig at beholde det nuværende system.

“Periti har stået for opgradering af alle platforme til de nyeste versioner. De er hurtige til at fange, hvilken virksomhed de har med at gøre og vores ønsker, drift og funktioner. Og de sikrer til stadighed, at vores gamle, egentlig forældede system opfylder alle virksomhedens krav, for de tilpasser systemet til vores behov. Forklarer afdelingsleder i Kjærgaard IT Lars Peter Ladby-Hansen.

Kjærgaard

Med en opgradering fik Kjærgaard

Nem styring af fagområder

Kjærgaard har flere fagområder, og ERP systemet har gjort det lettere for dem at styre projekterne i hvert fagområde.

Elektroniske fakturaer

Kjærgaards ERP systemet kan selv udfylde fakturaer udfra de data medarbejderne har indtastet i systemet. Derved skal bogholderen blot tjekke op og godkende. Systemet har sparet virksomheden meget tid på administration.
Kjærgaard

Let tilgængelig samarbejdspartner

Lars Peter og Kjærgaard er meget glad for samarbejdet med os. Han beskriver os som en let tilgængelig samarbejdspartner, der løser opgaven, så den passer til netop deres virksomhed og til en fornuftig pris.

“Alt hvad vi via sparring får ind af nye input, ender med at spare os tid og optimerer.” siger Lars Peter Ladby-Hansen. 
Hos Periti går vi meget op i, at stå til rådighed når vores kunder har behov for det, da vi ved at små problemer kan ende med at koste mange penge i det lange løb. 

Du kan læse om Kjærgaard her.

 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.