ERP rådgivning

Med rådgivningen får du en uvildige mening en løsning der passer til dine behov en fuld gennemgang af din virksomhed et fuldt tilpasset system

Med ERP rådgivning får du det system der passer til din virksomhed

Vores uvildige ERP rådgivning, sikrer du får det bedste ERP system til din virksomhed.

Rådgiverene sørger for at du får svar på alle de spørgsmål du måtte have angående ERP systemer, uden at frygte at vi vil sælge dig et specifikt system.

Sammen gennemgår vi din virksomhed og dens behov, for at vi kan finde det bedste system til din virksomhed. Rådgiveren har flere års erfaring med små og mellemstore virksomheder, og kan bruge denne erfaring når han rådgiver dig.

ERP rådgivning

ERP rådgivning kan hjælpe dig med

At vælge nyt system eller opgradere det gamle?

Med et grundigt kig på din virksomhed og dennes fremtidsplaner, kan rådgiveren komme med sin vurdering, om det vil være tid til et nyt system, eller om dine behov kan klares med en opgradering.
Læs mere her

At vælge den rigtige leverandør

Har du selv fundet nogle leverandører, så kan vores rådgiver gå ind og vurdere den løsning de vil tilbyde dig. Vi har erfaring fra begge sider af skrivebordet og kan gennemskue deres tilbud.
Leverandørvurdering

Hvilket system er bedst for dig?

Rådgiveren vil tage et dybdegående kig på jeres virksomhed, og komme med sin vurdering af hvilke systemer der vil passe godt til jer. Han kan også hjælpe jer med at finde leverandører.
Læs mere
ERP rådgivning

Der findes tilskud til rådgivning

Igennem SMV:Digital kan du søge om tilskud til rådgivning om digital omstilling af din virksomhed.
Det er muligt at søge om op til 100.000 kr i tilskud. Tilskuddet kan bruges til privat rådgivning, som kan hjælpe med at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed. Eller implementere den digitale omstilling.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.