ERP rådgivning

Med rådgivningen får du en uvildig mening en løsning der passer til dine behov en fuld gennemgang af din virksomhed et fuldt tilpasset system

Få dit ERP projekt sikkert i hus med ERP rådgivning

Hos Periti tilbyder vi ordentlig og helt uvildig ERP-rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vores rådgivning trækker på over 30 års erfaring og tager udgangspunkt i lige netop din virksomhed og dens behov, processer og ønsker.

Din virksomhed skal ikke passe ind i et bestemt system – systemet skal passe til virksomheden. Derfor sætter vi os godt ind i, hvem I er, når vi skal rådgive jer.

Undgå fejl og ressourcespild - med ERP-rådgivning er du i sikre hænder

At skifte, opgradere eller anskaffe et ERP-system er en omfattende proces. Vi ser desværre ofte, at virksomheder har glemt eller udeladt noget i processen, hvis de ikke får den rette rådgivning. Det kan komme til at koste mange ressourcer og kan medføre, at virksomheden ender med et mislykket projekt eller et system, som slet ikke passer til behovene.

Med den rette rådgivning kommer du godt fra start og sikkert i mål.

Læs mere om ERP-rådgivning herunder.

Vi vil til enhver tid anbefale dig at få ERP-rådgivning i forbindelse med et ERP-projekt. Det kan være en kompleks proces og en stor omkostning – både økonomisk og tidsmæssigt – at skifte, købe eller opgradere et ERP-system.

Med god rådgivning undgår du unødig ressourcespild. Der sker en markant risikominimering ved at modtage rådgivning, og du træffer valg, der bygger på ekspertise.

Det er vigtigt at tage det rigtige valg fra starten og få mest muligt ud af din investering. En rådgiver med forståelse for din virksomhed kan hjælpe dig med at træffe et oplyst og holdbart valg, som også er det rette i fremtiden. Så undgår du at skulle investere i et nyt ERP-system igen i den nærmeste fremtid, fordi dit første valg ikke var det rigtige

ERP-rådgiveren kan svare på dine spørgsmål, fungere som sparringspartner og vejlede dig med udgangspunkt i opdateret branchekendskab, erfaring, ERP-viden og din virksomhed.

Vores rådgivere kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed, om du skal opgradere dit system, få et nyt system, hvilket ERP du skal vælge, hvilken leverandør du skal vælge, og hvordan du får mest muligt ud af det system, du ender med at vælge. Vi kan desuden være med gennem resten af processen, fungere som interim projektleder på projektet, stå for implementeringen, yde support og være din højre hånd fra start til slut.

Langt de fleste virksomheder har glæde af rådgivning i forbindelse med et ERP-projekt. Det kan svare sig, hvis du gerne vil vælge det rigtige system, have det meste ud af dit system, sikre en effektiv og god overflytning og reducere risiko for fejl og ressourcespild. Det er også sikrest at få rådgivning, hvis du har specifikke ønsker og behov, og hvis du ikke selv har erfaring med ERP-markedets tilbud og implementering af ERP-systemer. Med ansvarlig ekspertise kommer du længst.

Lad os først og fremmest tage en snak, så vi kan vurdere, om vi er de rette rådgivere til dit projekt. Vi kommer gerne og besøger din virksomhed for at danne os et overblik over virksomheden og projektet.

Du kan ringe til os på 86309302, sende en mail på info@periti.dk eller booke et møde via formularen nederst på denne side.

Sådan forløber rådgivningen hos os:

ERP rådgivning proces

Peritis rådgivning

Vores rådgivning bygger på mere end 30 års erfaring fra ERP-branchen, og vi er ikke bundet af aftaler med bestemte udbydere. Vi kan derfor tilbyde dig uvildig rådgivning med fokus på netop din virksomheds behov.

Vi hjælper kunder fra flere forskellige brancher, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med dit ERP-projekt fra start til slut.

Vi rådgiver ud fra værdierne:

  • ordentlighed
  • ansvarlighed
  • tillid
  • holdbarhed

Vi arbejder ud fra en mission om at skabe merværdi for kunden.

Brug vores ERP-rådgivning til at...

Afklare om I skal have nyt system eller opgradere det gamle

Med et grundigt kig på jeres virksomhed og fremtidsplaner kan rådgiveren komme med sin vurdering af, om det er tid til et nyt system, eller om jeres behov kan klares med en opgradering.
Læs mere her

Vælge den rigtige leverandør

Har du selv fundet nogle leverandører, kan vores rådgiver hjælpe med at vurdere den løsning, de vil tilbyde dig. Vi har erfaring fra begge sider af skrivebordet og kan gennemskue deres tilbud.
Leverandørvurdering

Finde det rigtige system til din virksomhed

Rådgiveren vil tage et dybdegående kig på din virksomhed og komme med sin vurdering af hvilke systemer, der vil passe godt til jeres behov. Vi kan også hjælpe jer med at finde leverandører.
Læs mere

Fra de helt store til de små, komplekse systemer...

Vi har kendskab til et hav af forskellige brancher, og vi hjælper både store og små virksomheder.

Herunder ser du blot et udpluk af vores kunder.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system?

Book et møde her, så kommer en af vores konsulenter ud til jer.

På mødet taler vi om jeres løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.