ERP rådgivning

Med rådgivningen får du en uvildige mening en løsning der passer til dine behov en fuld gennemgang af din virksomhed et fuldt tilpasset system

Skal dit ERP projekt sikkert i hus, første gang?

Med en uvildig rådgiver er dit ERP projekt i sikre hænder fra starten.

Når man skal til at anskaffe sig, eller skifte ERP system, er der mange ting man skal overveje. Ofte bliver noget glemt, eller undladt fordi man ikke ser det nødvendigt. Det betyder at man i sidste ende står med et produkt der ikke helt passer til det virkelige behov.

Hos Periti tilbyder vi ERP rådgivning og vi er ikke bundet af aftaler med bestemte udbydere, og kan derfor give dig fuldstændig uvildig rådgivning med fokus på din virksomheds behov.

Nå i mål, og få et system der passer perfekt til din virksomhed.

Opsætningen og implementeringen af et ERP system er et stort projekt. Der er mange spørgsmål der skal tages stilling til, og hvordan ved du hvilke der er de rigtige svar.
Hvis du har en uvildig rådgiver med fra starten, har du en at spare med, men også en der har din virksomheds behov i tankerne.

Sammen danner vi os et overblik over din virksomhed og hvilke ønsker i har til et kommende ERP system. Derefter kan vi rådgive jer til hvilket system der vil passe jer bedst, eller samarbejde med jeres leverandør omkring jeres ønsker og behov.

Sådan fungerer rådgivningen:

For at kunne yde den bedste rådgivning, skal vi danne os et overblik over jeres virksomhed, vi gennemgår følgende punkter for at kunne gøre dette:

  • Processbeskrivelse af jeres virksomhed
  • Procesdiagrammer over jeres behov
  • Udarbejdelse af Need or Nice to have
  • Forslag til systemer
  • Forslag af leverandør
  • Leverandører fremlægger deres løsninger
  • Valg af leverandør og projekt organisation

Det kan du bruge rådgivningen til:

Vælge nyt system eller opgradere det gamle?

Med et grundigt kig på din virksomhed, og dennes fremtidsplaner, kan rådgiveren komme med sin vurdering om det vil være tid til et nyt system, eller om dine behov kan klares med en opgradering.
Læs mere her

Vælge den rigtige leverandør

Har du selv fundet nogle leverandører, så kan vores rådgiver gå ind og vurdere den løsning, de vil tilbyde dig. Vi har erfaring fra begge sider af skrivebordet og kan gennemskue deres tilbud.
Leverandørvurdering

Finde det rigtige system til din virksomhed

Rådgiveren vil tage et dybdegående kig på din virksomhed og komme med sin vurdering af hvilke systemer, der vil passe godt til dit jeres behov. Han kan også hjælpe jer med at finde leverandører.
Læs mere

Fra de helt store til de små komplekse systemer

I 30 år har vi arbejdet med ERP systemer, og rådgivet virksomheder i valg og opsætning af deres ERP systemer. Med den erfaring kan vi give dig den bedst mulige rådgivning, hvor vi tager jeres nuværende og fremtidige behov i betragtning, således i får et system i kan bruge mange år fremadrettet.


ERP rådgivning

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.