XAL

XAL kan stadig håndtere ordrer fakturaer produktion

Din XAL kan stadig tilpasses

Som stadig bruger af XAL oplever du muligvis, at det bliver sværere og sværere at få den supporteret eller tilpasset til dine behov. Da Microsoft ikke længere supporterer eller udvikler til XAL, er du nødt til at finde ekspertviden anden steds.

Hos Periti har vores vi flere års erfaring med XAL – både som brugere, men også som udviklere i systemet. Så står du med nogle udfordringer med din XAL, så kan vores konsulenter hjælpe dig med dem.

Microsoft XAL

Mulighederne med din XAL

Tilpasninger

Din XAL kan stadig tilpasses, så den opfylder dine behov.

Tilpasninger til nye behov

Nye processer, behov og arbejdsgange kan kodes ind i din nuværende XAL. Vi har mange års erfaring med XAL og kan tilpasses den til din virksomhed.

Import af data

Din data kan importeres ind i XAL stadig, og det kan vi hjælpe dig med.

Data fra andre systemer

Vores konsulenter kan sørge for at det data, du har liggende rundt omkring, bliver importeret ind i din XAL, så du kan behandle det derinde.
XAL

Et alternativ til din XAL?

Der findes en del alternativer til din XAL, som også kan håndtere de behov du måtte have. Selvom skiftet til et nyere og tidssvarende ERP-system kan være dyrt, kan det være givet godt ud. 
Hvis du sætter dig nogle klare mål for hvad du vil have et nyt system skal kunne håndtere, så er du allerede godt i gang med processen.

Et godt alternativ til din XAL er en Microsoft Business Central (tidligere NAV) da systemet er i Microsoft-familien, og på mange måder minder om det du er vant til fra XAL.


Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Skal du have hjælp til din XAL?

Skriv din besked her, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.