XAL

XAL kan stadig håndtere ordrer fakturaer produktion

Få tilpasset din XAL.

Som stadig bruger af XAL, oplever du muligvis at det bliver svære og svære at få den supporteret eller tilpasset til dine behov. Da Microsoft ikke længere supportere eller udvikler til XAL, er man nødt til at finde ekspert viden anden steds.

Hos Periti har vores konsulenter flere års erfaring med XAL, både som brugere, men også som udviklere i systemet. Så skulle du stå med nogle udfordringer med din XAL, så kan vores konsulenter hjælpe dig med dem.

Microsoft XAL

Mulighederne med din XAL

Tilpasninger

Sørg for at din XAL stadig opfylder dine behov

Tilpasninger til nye behov

Nye processer, behov og arbejdsgang kan kodes ind i din nuværende XAL.

Import af data

Vi sørger for at du stadig kan behandle data i din XAL.

Data fra andre systemer

Vores konsulenter kan sørge for at det data du har liggende rundt omkring, bliver importeret ind i din XAL, så du kan behandle dem derinde.
XAL

Et alternativ til din XAL?

Der findes en del alternativer til din XAL, som også kan håndtere de behov du måtte have. Selv om skiftet til et nyere og tidssvarende ERP system kan være dyrt, kan det være givet godt ud.
Hvis du sætter dig nogle klare mål for hvad du vil have et nyt system skal kunne håndtere, så er du allerede godt igang med processen.

Et godt alternativ til din XAL er en Microsoft NAV, tidligere Navision, da systemet er i Microsoft familien, og på mange måder minder om det du er vant til fra XAL.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

Skal du have hjælp til din XAL?

Skriv din besked her, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.