Leverandørvurdering

Vi vurderer jeres behov leverandøres tilbud prisen  leveringstiden  prioritet af projektet

Leverandørvurdering - har leverandøren jeres ønsker i øjne?

Når du har fundet en leverandør af dit kommende ERP system, så skal du til at vurdere det tilbud de kommer med.
Men hvordan gennemskuer du lige tilbuddet de kommer med, og den kontrakt de fremlægger?

Hvis du vælger at bruge os til leverandørvurdering, så tager vi et kig på deres tilbud, og sammen med dig gennemgår dette ned til mindste detalje, og forklarer hvis der skulle være områder hvor du ikke forstår tilbuddet.

leverandørvurdering

Gennemgang af leverandørens tilbud

Projektets proritering

Vi vurderer om jeres leverandør har sat nok tid af til at prioritere jeres projekt, så de får nok viden til at kunne levere det bedst mulige system.

Antal medarbejdere

Har leverandøren afsat nok medarbejdere, til at kunne opsætte og tilpasset et system til jer. Og er det gjort tydeligt hvem der bliver ansvarlig for lige netop jeres projekt.

Klausuler

Er der nogle klausuler i kontrakten, som måske er ikke er så synlige nu, men når i skal bruge dem så kan det være at de ikke længere supportere jeres løsning.
leverandørvurdering

Vi tilbyder uvildig rådgivning

Når vi har vurderet din leverandør og overleveret vores vurdering til dig, kan du selvfølgelig selv bestemme om det er noget du vil følge.

Men vurderingen skulle meget gerne have givet dig et overblik over hvilke faldgrupper der evt. er i din kommende kontrakt.

Har du ikke fundet en leverandør endnu, og er i tvivl om hvilket skridt der er det bedste for dig og din virksomhed, så kan vi også tilbyde dig forretnings rådgivning, hvor vi sætter os ind i din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.