Leverandørvurdering

Vi vurderer jeres behov leverandørers tilbud prisen  leveringstiden  priorite, af projektet

Leverandørvurdering - har leverandøren jeres ønsker for øje?

Når du har fundet en leverandør af dit kommende ERP-system, så skal du til at vurdere det tilbud, de kommer med. 
Men hvordan gennemskuer du lige tilbuddet de kommer med, og den kontrakt de fremlægger? 

Hvis du vælger at bruge os til leverandørvurdering, så tager vi et kig på deres tilbud, gennemgår denne sammen med dig, ned til mindste detalje og forklarer hvis der skulle være områder, hvor du ikke forstår tilbuddet eller er i tvivl om noget.

leverandørvurdering

Gennemgang af leverandørens tilbud

Projektets prioritering

Vi vurderer om jeres leverandør har sat nok tid af til at prioritere jeres projekt - om det er tid nok til at kunne få den nødvendige viden, for at levere det bedst mulige system.

Antal medarbejdere

Her vurderer vi om leverandøren har afsat nok medarbejdere til at kunne opsætte og tilpasse et system til jer. Og om det er gjort tydeligt hvem, der bliver ansvarlig for lige netop jeres projekt.

Klausuler

Her kigger vi efter, om der er nogle klausuler i kontrakten, som måske er ubetydelige her og nu, men gør at I f.eks. ikke kan få supporteret jeres system på sigt, når der bliver behov for det.
leverandørvurdering

Vi tilbyder uvildig rådgivning

Når vi har vurderet din leverandør, og overleveret vores vurdering til dig, kan du selvfølgelig selv bestemme om det er noget, du vil følge.

Vurderingen skulle meget gerne have givet dig et overblik over hvilke faldgruber, der evt. er i din kommende kontrakt.

Har du ikke fundet en leverandør endnu, og er i tvivl om hvilket skridt, der er det bedste for dig og din virksomhed, så kan vi også tilbyde dig forretningsrådgivning, hvor vi sætter os ind i din virksomhed.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.