Hyr en ERP projektleder

Og få overskuelighed  gennemsigtighed  et gennemført projekt  den samme kontaktperson

Erfaren ERP projektleder.

Når vores ERP projektleder kører et projekt, er det vigtigt for os at din virksomheds behov er i fokus, således i får det system der passer til jer. Vi bruger meget tid på at sætte os ind i din virksomhed, og afholder flere research dage med medarbejderne. På den måde kan vi få afklaret jeres behov, og samtidig få input fra den daglige bruger.

Når vi arbejder med ERP projekter, går vi efter at arbejde agilt. På den måde kan vi hele tiden tilpasse det endelige system. Igennem projektet har vi en projektplan, som er den overordnede plan for

ERP projektleder

Se hvordan et projektforløb kan foregå

Uanset om du ønsker vi leder hele dit ERP projekt, eller vi blot indgår i dele af det.
Så kan du danne dig et overblik over hvordan et projekt kan forløbe herunder.

Det første møde

På det første møde får vi en forståelse for jeres virksomhed og jeres behov. Så vi kan udarbejde en behov og kravspecifikation.

Process møde

Herefter holder vi møder med de forskellige afdelinger i jeres virksomhed, så vi kan forstå de processer der skal indgå i jeres ERP system.

Projektplan-lægning

Med forståelsen for jeres virksomhed, kan vi gå igang med at planlægge projektet og hente konsulenter ind der kan tilpasse jeres løsning.

Tilpasning

Konsulenterne går igang med at tilpasse jeres løsning, og samtidig får i dele i kan teste. Vi tester tidligt, så vi hurtigt kan rette eventuelle fejl.

Overlevering

Når systemet er klar til overdragelse, vil vi undervise jeres brugere i det, så de bliver klar til at bruge det. Efter overdragelse laver vi stadig support på jeres system.
ERP projektleder

Vi tilbyder erfaring og ekspertise

Er hvad du får, hvis du vælger at bruge en projektleder fra os. Det vil være den samme projektleder der følger fra dit projekt fra start til slut, og det vil altid være den samme som styrer kontakten mellem dig og vores konsulenter.

Hos os får du en projektleder der er erfaren i at styre ERP projekter, og som ved, hvor der kan opstå faldgrupper.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.