Hyr en ERP-projektleder

Og få overskuelighed  gennemsigtighed  et gennemført projekt  den samme kontaktperson

Erfaren ERP-projektleder.

Når vores ERP-projektleder kører et projekt, er det vigtigt for os, at din virksomheds behov er i fokus, således I får det system der passer til jer. 

Vi bruger meget tid på at sætte os ind i din virksomhed, og afholder flere researchdage med medarbejdere i din virksomhed. På den måde kan vi få afklaret jeres behov og samtidig få input fra den daglige bruger. 

Når vi arbejder med ERP-projekter, går vi efter at arbejde agilt – på den måde kan vi hele tiden tilpasse det endelige system. Igennem projektet har vi en projektplan, som er den overordnede plan for implementeringen af dit projekt.

ERP projektleder

Se hvordan et projektforløb kan foregå

Uanset om du ønsker, at vi leder hele dit ERP-projekt, eller vi blot indgår i dele af det, så kan du her danne dig et overblik over, hvordan et projekt kan forløbe herunder.

Det første møde

På det første møde får vi en forståelse for jeres virksomhed og jeres behov. Så vi kan udarbejde en behovs- og kravspecifikation.

Procesmøde

Herefter holder vi møder med de forskellige afdelinger i jeres virksomhed, så vi kan forstå de processer, der skal indgå i jeres ERP-system.

Projektplan-lægning

Med forståelsen for jeres virksomhed, kan vi gå i gang med at planlægge projektet og hente konsulenter ind, der kan tilpasse jeres løsning.

Tilpasning

Konsulenterne går igang med at tilpasse jeres løsning, og samtidig får I dele, I kan teste. Vi tester tidligt, så vi hurtigt kan rette eventuelle fejl.

Overlevering

Når systemet er klar til overdragelse, vil vi undervise jeres brugere i det, så de bliver klar til at bruge det. Efter overdragelse laver vi stadig support på jeres system.
ERP projektleder

Vi tilbyder erfaring og ekspertise

Erfaring og ekspertise er hvad du får, hvis du vælger at bruge en projektleder fra Periti. Det vil være den samme projektleder, der følger dig og dit projekt fra start til slut. Det vil altid være den samme som styrer kontakten mellem dig og vores konsulenter.

Hos os får du en projektleder der er erfaren i at styre ERP-projekter, og som ved, hvor der kan opstå faldgruber.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP-system? Så book et møde her og lad en en af vores konsulenter ud til dig i virksomheden.

På mødet snakker vi om din virksomheds løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.