Hyr en ERP projektleder

Og få

Hvilke erfaringer skal du lytte til?

Måske har du egne erfaringer, eller kender nogle som har erfaringer med at et ERP projekt er gået i vasken. Der kan være mange grunde til at projektet ikke blev en succes – disse forsøger vi at undgå når vi starter et nyt ERP projekt op.

Når vi starter et nyt ERP projekt op, bruger vi meget tid på at sætte os ind i din virksomhed, så vi forstår jeres behov. Udfra jeres behov, udarbejder vi projektplanen, som vi hele tiden vender tilbage til i forløbet.

ERP projektleder

Se hvordan et projektforløb kan foregå

Uanset om du ønsker vi leder hele dit ERP projekt, eller vi blot indgår i dele af det.
Så kan du danne dig et overblik over hvordan et projekt kan forløbe herunder.

Det første møde

På det første møde får vi en forståelse for jeres virksomhed og jeres behov. Så vi kan udarbejde en behov og kravspecifikation.

Process møde

Herefter holder vi møder med de forskellige afdelinger i jeres virksomhed, så vi kan forstå de processer der skal indgå i jeres ERP system.

Projektplan-lægning

Med forståelsen for jeres virksomhed, kan vi gå igang med at planlægge projektet og hente konsulenter ind der kan tilpasse jeres løsning.

Tilpasning

Konsulenterne går igang med at tilpasse jeres løsning, og samtidig får i dele i kan teste. Vi tester tidligt, så vi hurtigt kan rette eventuelle fejl.

Overlevering

Når systemet er klar til overdragelse, vil vi undervise jeres brugere i det, så de bliver klar til at bruge det. Efter overdragelse laver vi stadig support på jeres system.
ERP projektleder

Vi tilbyder erfaring og ekspertise

Er hvad du får, hvis du vælger at bruge en projektleder fra os. Det vil være den samme projektleder der følger fra dit projekt fra start til slut, og det vil altid være den samme som styrer kontakten mellem dig og vores konsulenter. 

Hos os får du en projektleder der er erfaren i at styre ERP projekter, og som ved, hvor der kan opstå faldgrupper. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.