ERP fakta

ERP systemet mindsker produktionstid giver større overblik linker virksomheden sammen 

Fakta om ERP-systemer

Et korrekt tilpasset ERP-system kan bringe rigtig mange goder med sig. På denne side giver vi dig nogle af de målbare fordele ved et godt ERP-system.

Leveringstid forkortes med
24%
Driftomkostninger nedbringes med
23%
Administrationsomkostninger nedbringes med
22%

Fordele med ERP-systemer

Mindre behandlingstid

Når arbejdsgangene bliver automatiseret, bliver behandlingstiden formindsket en del. Det er tid sparet for dig - og også din kunde.

Optimering af arbejdsgange og processer

Når ERP-systemet skal tilpasses din virksomhed, bliver det gennemgået og optimeret, så det løser dine behov og gør din hverdag nemmere.

Nem datadeling

ERP-systemet gør det nemt at dele data med hele virksomheden. På den måde bliver det nemmere at arbejde og optimere på tværs af afdelinger og medarbejdere.

ERP fakta

Bliv klædt på til dit ERP-projekt

Står du overfor et ERP-projekt, som du ønsker at lede selv, så kan du her på vores side finde mere info om, hvordan du bliver klædt på til at undgå at det mislykkes.

Vi har samlet 6 tips til dig, til hvordan du forbereder dig bedst til at vælge det rigtige ERP-system til din virksomhed.

Ønsker du at tage et kursus i hvordan du kommer i mål med din implementering, så tag et kig i vores kursus-kalender, hvor du løbende finder kurser og webinars.

Et succesfuldt ERP-projekt

Et ERP-projekt kan være en større omgang at gå i gang med. Derfor er det en god ide at være opmærksom på, hvad der skal til for at et ERP-projekt bliver succesfuldt og ikke ender i spildtid og mislykkede planer.

Herunder har vi listet nogle af de elementer op til dig, som vi ved, der skal til for, at projektet bliver en succes.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her. Så kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.