Microsoft Dynamics 365 F&O

Systemet kan håndtere

Microsoft Dynamics er Microsoft's nye flagskib.

Bag Microsoft Dynamics ligger der flere forskellige systemer. F&O står for Finance and operations og er opgraderingen til AX 2012. Uanset hvilken del af Dynamics grenen man vælger, vil man få et system der er cloud baseret.
Det vil sige at alt dataen ligger i skyen og kan derved tilgåes fra alle enheder der har adgang til nettet. 

Med Microsoft Dynamics får du et standard system, som kan tilpasses til de specielle behov du måtte have. Det er muligt at lave extensions til systemet. 

Microsoft Dynamics 365

Mulighederne er mange

Finance & operations

Med Finance & Operations får du et system der henvender sig til mellemstore virksomheder. Som har behov for et system der kan håndtere alt fra administration til produktion.

Tilpasninger til specifikke behov

Selv om du får et standard system når du køber Microsoft Dynamics F&O, så har du mulighed for at få lavet tilpasninger (ekstensions) til løsningen. Disse ekstensions gør det muligt for systemet at håndtere dine specielle behov.
Microsoft Dynamics 365

Har du styr på fremtiden?

Når du skal vælge et ERP system, eller opgradere dit nuværende. Så er det vigtigt at du har styr på hvad der skal ske i din virksomhed de næste par år. Selvfølgelig kan du ikke vide det 100%, men arbejder i hen mod at virksomheden skal vækste en vis grad. Så er det vigtigt at i har dette med i jeres overvejelser. 
Derudover skal du være sikker på at din virksomhed er rustet til at håndtere et ERP projekt. 

 

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.