Microsoft Dynamics 365 F&O

Systemet kan bla. håndtere

Microsoft Dynamics er Microsoft's nye flagskib.

Bag Microsoft Dynamics ligger der flere forskellige systemer. F&O står for Finance and operations og er opgraderingen til AX 2012. Uanset hvilken del af Dynamics grenen man vælger, vil man få et system der er cloud baseret.
Det vil sige at alt dataen ligger i skyen og kan derved tilgåes fra alle enheder der har adgang til nettet. 

Med Microsoft Dynamics får du et standard system, som kan tilpasses til de specielle behov du måtte have. Det er muligt at lave extensions til systemet. 

Microsoft Dynamics

Mulighederne er mange

Finance & operations

Med Finance & Operations får du et system der henvender sig til mellemstore virksomheder. Som har behov for et system der kan håndtere alt fra administration til produktion.

Tilpasninger til specifikke behov

Selv om du får et standard system når du køber Microsoft Dynamics F&O, så har du mulighed for at få lavet tilpasninger (ekstensions) til løsningen. Disse ekstensions gør det muligt for system at håndtere dine specielle behov.
Microsoft C5

Har du styr på fremtiden?

Når du skal vælge et ERP system, eller opgradere dit nuværende. Så er det vigtigt at du har styr på hvad der skal ske i din virksomhed de næste par år. Selvfølgelig kan du ikke vide det 100%, men arbejder i hen mod at virksomheden skal vækste en vis grad. Så er det vigtigt at i har dette med i jeres overvejelser. 
Derudover skal du være sikker på at din virksomhed er rustet til at håndtere et ERP projekt. 

På denne måde sikrer du at I som virksomhed er rustet til at starte et ERP projekt. 

Brug for ERP hjælp?

Vi hjælper dig gerne med dine ERP udfordringer.
Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.