Microsoft Dynamics AX / 365 F&O

De større systemer til logistik lager produktion  ordrer administration

Microsoft Dynamics 365 F&O eller AX?

Med Microsoft AX eller 365 F&O får du et system, der kan håndtere din større virksomhed. Hvis dine processer er mere komplekse og din virksomhed lidt større, så er det her systemet for dig. 

Microsoft AX er det gamle navn for systemet Microsoft 365 Finance and Operations. Den nye version af den gamle AX er blot cloudbaseret, hvilket betyder, at den kan tilgås online. 

Løsningen er skalerbar og fleksibel, så den kan tilpasses din virksomheds størrelse og behov. 

Vi er erfarne konsulenter i systemet – både til opsætning og support. Og både i det nye og det gamle system.

Microsoft Dynamics 365 f&o

De to forskellige systemer

Dynamics 365 F&O

Kan tilgås direkte fra din webbrowser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med DYN365 F&O

Med DYN65 F&O får du en løsning, hvor alt data ligger i skyen. På den måde kan du tilgå dine data fra alle enheder. Med DYN365 får du en standardløsning, hvor der kan laves tilføjelser, som kan styre nogle af dine specifikke behov.

Microsoft AX 2012

Installeres og tilgås fra din computer som du altid har gjort det.

Fordele med AX 2012

Med en AX 2012 får du en løsning, der kan tilgås fra din computer, og som henter den gemte data ned, hver gang du tager den i brug. Med AX 2012 får du en standard løsning, hvori der direkte kan tilrettes elementer efter dine behov.
Microsoft Dynamics 365 f&o

Skal vi hjælpe dig videre?

Skal du i gang med et ERP skifte, uanset størrelsen på din virksomhed, så kan vi hjælpe dig i gang. Vi har flere større og mindre ERP projekter i porteføljen og med os ved din side, er du godt klædt på til projektet.

Med os ved din side, får du en ekspert, der sidder på din side af skrivebordet. Vi kender til de tanker og overvejelser, der ligger bag et ERP projekt, og vi kan hjælpe med at oversætte de termer, en mulig leverandør bruger.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her, så kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.