Microsoft Dynamics 365 F&O

Systemet kan håndtere logistik lager produktion  ordrer administration

Microsoft Dynamics 365 F&O er Microsofts nye flagskib

Bag Microsoft Dynamics ligger der flere forskellige systemer. Microsoft Dynamics 365 F&O står for Finance and operations og er opgraderingen til AX 2012. Uanset hvilken del af Dynamics grenen man vælger, vil man få et system der er cloud-baseret.
Det vil sige, at alt dataen ligger i skyen og kan derved tilgås fra alle enheder, der har adgang til nettet.

Med Microsoft Dynamics 365 F&O får du et standard system, som kan tilpasses til de specielle behov du måtte have. Det er muligt at lave extensions til systemet.

Microsoft Dynamics 365

Mulighederne er mange

Finance & operations

Med Finance & Operations får du et system, der henvender sig til mellemstore virksomheder - virksomheder, der har behov for et system, som kan håndtere alt fra administration til produktion.

Tilpasninger til specifikke behov

Selv om du får et standardsystem, når du køber Microsoft Dynamics F&O, så har du mulighed for at få lavet tilpasninger (ekstensions) til løsningen. Disse ekstensions gør det muligt for systemet at håndtere dine specielle behov.
Microsoft Dynamics 365

Har du styr på fremtiden?

Når du skal vælge et ERP-system, eller opgradere dit nuværende, så er det vigtigt at du har styr på hvad der skal ske i din virksomhed de næste par år. Selvfølgelig kan du ikke vide det 100%, men arbejder du hen mod at virksomheden skal vækste en vis grad, så er det vigtigt, at du har dette med i dine overvejelser.
Derudover skal du være sikker på, at din virksomhed er rustet til at håndtere et ERP projekt.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.