SMV:Digital tilskudspuljen

kan bruges til at optimere processer at skifte ERP system at sikre din it sikkerhed

Et SMV:Digital tilskud kan bruges til implementering af nyt ERP system

Tilskuddet kan gøre valget lettere

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed, styrke dit online salg eller udvikle dine digitale kompetencer. Programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, tilskud til investering og kompetenceudviklingsforløb.

Kan bruges til rådgivning, implementering eller udvikling

SMV:Digital tilskuddet vil kunne hjælpe din virksomhed med at bevæge sig hen imod at blive mere digital. Det ligger næsten i navnet. Der bliver løbende frigivet flere forskellige puljer, der hver har fokus på et specifikt område. Det kan bl.a. være digital sikkerhed, digitalisering og investering i ny teknologi.

Tilskuddene er på bl.a. 25.000, 50.000 og 100.000 kr.

Har du spørgsmål?

Bliv ringet op af vores SMV:Digital ekspert, og bliv afklaret.

Der åbner flere forskellige puljer i løbet af i år. Du kan se hvilke via linket herunder.

Når du skal søge tilskuddet

Til de forskellige tilskud er der forskellige tildelingskriterier.
Men de gængse tildelingskriterier er:
– Dansk CVR-nummer
– 3-249 ansatte
– Min. 2 mio. kr. i omsætning i seneste afsluttede regnskabsår og omsætning på maksimalt 50 mio. euro.
– Projektet skal bidrage til at realisere virksomhedens vækstambitioner.
– Ledelsesmæssig forankring.
– Digital eller teknologisk nyhedsværdi for virksomheden.

Sådan bruges tilskuddet

Når du har besluttet dig for at ansøge en tilskudspulje, skal du udfylde og indsende en ansøgning til programmet, når den pågældende pulje åbner.

Når du har fået tilskuddet og skal i gang, skal du vælge en rådgiver. SMV:Digital har flere rådgivere tilknyttet med hvert deres ekspertise område. Du skal udvælge to rådgivere og indhente et tilbud fra dem begge.

Når du har valgt din rådgiver og skal begynde på dit projekt, vil det være en god idé at have styr på de administrative dele af projektet fra starten af.

smv:Digital

Det skal du selv gøre

I SMV:Digital er der krav om egen medfinansiering, hvilket betyder, at du selv skal medfinansiere rådgivning med 50% og investeringer i hardware og software med 75%. Hvis du f.eks. har en tilskudsvoucher på 100.000 kr. og ønsker det fulde tilskudsbeløb udbetalt, skal du som minimum medfinansiere 100.000 kr. Her kan du vælge, om medfinansieringen skal være i form af kontant betaling, afholdte egne timer eller et mix af disse.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system, hvordan I kan bruge SMV:Digital tilskuddet eller noget andet?

Så book et møde her, så kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor I oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.