ERP FAQ

Få svar på valg af ERP system forskellene mellem ERP systemer  persondataloven valg af bestyrelses medlem

Ofte stillede spørgsmål

Vi bliver ofte stillet flere forskellige spørgsmål angående ERP systemer, valg af disse eller hvordan man får mest muligt ud af det.

Her på siden kan du få svar på nogle af de spørgsmål du måtte have, og skulle du ikke kunne finde et svar, så kontakt os, så svarer vi gerne.

ERP faq

Det er vigtigt at tage din virksomheds behov i betragtning, og samtidig vurdere hvad jeres fremtids planer er. Herefter skal du vurdere hvad dit budget er, og om du selv kan styre projektet.
Læs mere her

Hvis du har købt din licens, således at den først udløber om noget tid, så har du lidt tid at løbe på. Er din licens ved at udløbe, så skal du til at overveje dine muligheder.
Du skal til at overveje hvilke behov du har, og hvordan disse kan varetages i et nyt ERP system.
Herefter kan du kontakte os, og vi kan rådgive dig til at tage det bedste valg for lige netop din virksomhed.

Du kan læse mere om vores forretningsrådgivning her.

Der er mange fordele ved at implementere et ERP system i virksomheden. Bla. større overskuelighed og nem datadeling. Du kan læse flere fordele og ulemper her.

Et alternativ til din C5 kan enten være Uniconta eller Microsoft NAV, disse minder om din C5, og det vil ikke tage lang tid for brugerne at vænne sig til det nye.

Du kan læse mere om alternativer til C5 her, Uniconta her, eller Microsoft NAV her.

Du skal starte med at vurdere om din virksomhed er moden til at få et nyt ERP system. Modenheden kan vurderes udfra:
– Tiden til at teste og implementere et nyt system.

Du kan læse mere om anskaffelse af nyt ERP system her.

Måske kan dit ERP system ikke længere udføre de opgaver du har behov for, og det trænger til at blive opgraderet til dine processer. Systemet kan også opgraders således at dets ydeevne bliver hurtigere, så det hurtigt kan udføre din opgaver.
Du kan læse mere om opgradering vs. nyt erp system her.

Et ERP system kan styre alt fra din produktion til hr og løntimer. Det kan effektivsere din hverdag, reducere dit ressource forbrug og spare dig mange penge på længere sigt.
Du kan læse mere om hvorfor du bør erhverve dig et ERP system her.

Måske har du nu en AX 2012, og har hørt meget om Dynamics 365 og dets muligheder, og måske har du hørt at du bør overveje at skifte.
Ja Dyn365 kan mange ting, men er du fuldt ud tilfreds med dit nuværende system, så kan du sagtens køre videre med det. Det kræver noget og skifte til Dyn365, og du skal have tiden og pengene til at lave skiftet.
Men vil du gerne læse mere om Dyn365, så kan du gøre det her.Microsoft Dynamics 365 F&O and AX 2012

For at få mest muligt ud af dit ERP system, er det vigtigt at alle dine processer er integreret i systemet. Har du svært ved at få styr på dine processer, så kan vi hjælpe dig med at få overblik over dem.
Du kan læse mere om vores projektledere, med stor process erfaring, her.

Vi stiller gerne en erfaren projektleder til rådighed, som kan sikre at dit ERP system bliver gennemført med succes.
Du kan læse mere om vores projektledere her.

Skal du til at vælge ERP leverandør, og har måske allerede fået flere tilbud, men er i tvivl om hvilket tilbud der er bedst, og hvilken leverandør der har dine interesser i øjne?
Så lad os stå for din leverandør vurdering, hvor vi sammen med dig gennemgår tilbuddene og giver dig et godt overblik over hvad de egentlig tilbyder. Udfra det vi har snakket om kan du så tage et fornuftigt valg for dig og din virksomhed.

Læs mere om vores leverandørvurdering her.

Vi har et bredt netværk af eksterne konsulenter, som har erfaring fra flere forskellige brancher, så skulle du arbejde med en branche vi ikke har nævnt her på siden eller er du blot i tvivl, så kan du kontakte os og gøre ad.

Men i vores brede netværk af konsulenter kan vi altid finde en, som har erfaring med din branche.

En ERP konsulent, kan gå ind og tilbyde flere forskellige ting til din virksomhed. Vores konsulenter arbejder primært med support, tilpasninger og opsætninger af ERP systemer, og ved at hyre en ind, får du mulighed for at få gennemgået dit system fra top til tå.

Du kan læse mere om vores konsulenter her.

Det kan være et stort valg at skulle vælge ERP system, og der findes mange forskellige derude.
Du kan her læse om hvordan du vælger det bedste ERP system til din virksomhed.

Du får sikkert en masse af vide om ERP systemer, hvilke der er bedst og hvad de kan gøre for din virksomhed – men mangler du noget fakta til at støtte op om udtagelserne – så har vi lavet en fakta side, hvor du kan læse noget af de områder ERP systemet kan optimere din virksomhed på.
Se siden her.

Tilskuddet fra SMV:Digital kan bruges til at digitalisere din virksomhed. Det kan bla. være at implementere et ERP system.
Du kan læse mere om mulighederne med SMV:Digital tilskuddet her: Mulighederne med SMV:Digital tilskuddet

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.