Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Webshop-Partners Sure-It

Vi samarbejder med flere forskellige virksomheder

Vores partnere har forskellige kompetencer, som kan hjælpe dig videre.

Webshop-Partners

Webshop-Partners ApS har mere end 15 års erfaring indenfor E-handel og Online Marketing.

Vi specialiserer os i rådgivning og sparring indenfor Online Marketing, samt produktion af professionelle hjemmesider og Webshops.

Webshop-Partners tilbyder også undervisning og foredrag, og tilbyder assistance i form af mødedeltagelse ved f.eks. strategisk planlægning eller hjælp til tvister.

Et specialområde for Webshop-Partners er B2b Webshops, hvor både opsætning og markedsføring er anderledes end normale B2C Webshops.

Sure'it

Sure’it blev etableret i 2013, og har siden 2015 arbejdet med IT-sikkerhed som en væsentlig del af virksomhedens kerneforretning.

Sure’it arbejder primært i SMV segmentet med fokus på B2B.

Sure’it hjælper vores kunder med afklaring, aflastning og risikominimering i digitaliseringsforløb. Vi hjælper virksomheder med rådgivning vedrørende digital omstilling og kompetenceudvikling.

Hos sure’it får du adgang til konsulenter, der ikke blot kan gennemføre et samlet digitaliseringsforløb, – vi kan også sætte det rigtige hold således vi kan løse rådgivningsopgaver, der kræver deltagelse fra andre områder omkring automatisering og produktionsprocesser.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.