Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Webshop-Partners Sure-It

Vi samarbejder med flere forskellige virksomheder

Vores samarbejdspartnere har forskellige kompetencer, som kan hjælpe dig videre.

Webshop-Partners

Webshop-Partners ApS har mere end 15 års erfaring indenfor E-handel og Online Marketing.

Vi specialiserer os i rådgivning og sparring inden for Online Marketing samt produktion af professionelle hjemmesider og webshops.

Webshop-Partners tilbyder også undervisning, foredrag og assistance i form af mødedeltagelse ved f.eks. strategisk planlægning eller hjælp til tvister.

Et specialområde for Webshop-Partners er B2B Webshops, hvor både opsætning og markedsføring er anderledes end normale B2C Webshops.

Sure'it

Sure’it blev etableret i 2013 og har siden 2015 arbejdet med IT-sikkerhed som en væsentlig del af virksomhedens kerneforretning.

Sure’it arbejder primært i SMV-segmentet med fokus på B2B. 

Sure’it hjælper vores kunder med afklaring, aflastning og risikominimering i digitaliseringsforløb. Vi hjælper virksomheder med rådgivning vedrørende digital omstilling og kompetenceudvikling. 

Hos Sure’it får du adgang til konsulenter, der ikke blot kan gennemføre et samlet digitaliseringsforløb. Vi kan også sætte det rigtige hold, således vi kan løse rådgivningsopgaver, der kræver deltagelse fra andre områder omkring automatisering og produktionsprocesser.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.