Uniconta

kan tilpasses til dine behov  tilgåes fra alle enheder  nemt tage over fra din C5 prøves gratis i 30 dage

Er du på jagt efter et brugervenligt og overskueligt ERP system?

Uniconta samler alt hvad du behøver – simpelt, online og ligetil

Uniconta er et regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder, der giver dig de funktioner, som du har brug for her og nu – men som også giver dig mulighed for at udbygge i takt med at din virksomhed og behov vokser.

Her på siden får du et overblik over Unicontas priser, funktioner og hvorfor Periti er den rigtige Uniconta forhandler til dig.

Unicontas funktioner gør dit arbejde nemmere

Uniconta har funktioner, der gør dit arbejdet nemmere og kan tilpasses 100% til dit behov uanset om du er: Konsulent, Webshop, Produktionsvirksomhed eller Servicevirksomhed.

Uniconta er et online regnskabsprogram, som du altid har adgang til – så længe du har internetadgang. Du kan derfor arbejde i dit bogføringsprogram, når du er på farten, på hjemmekontoret i udlandet osv.

Desuden har Uniconta en app, hvor du kan uploade dine bilag fra din mobil med det samme, så du slipper for papirnusseri og krøllede bilag i tasker og lommer.

Priserne på Uniconta starter på 199,-

Uniconta har moduler, der kan håndtere hele din virksomhed – og når du køber systemet, behøver du blot at købe de moduler, du har behov for. Skulle du have specifikke behov, så kan du tilkøbe et modul, der passer til dine behov.

Prisen for Unicontas standardsystem starter på 199 kr. pr. bruger pr. måned. Derudover kan vi også programmere i Uniconta, hvis der er noget der ikke kan løses i standard modulerne. Du kan se Unicontas aktuelle priser lige her.

Er Uniconta det rigtige valg for dig?

Bliv ringet op af vores Uniconta-ekspert og bliv afklaret.

bogføringslov

Uniconta forhandler og ERP-ekspert

Periti er din Uniconta forhandler og hos os får du en samarbejdspartner, med mere end 30 års erfaring i regnskabsprogrammer og ERP-systemer.

Hver dag hjælper vi virksomheder med vejledning, opbygning og vedligehold af deres systemer, så de får mest muligt ud af dem.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Funktionerne i en standard Uniconta

Standardsystemet kan tage hånd om din virksomhed og hjælpe dig med at skabe overblik. Du kan naturligvis udbygge din Uniconta med de funktioner, som du har behov for. Her ser du standardmodulerne:

Uniconta

Har du en C5 og ønsker at skifte?

Hvis du i forvejen kender til C5, vil det være en let overgang at begynde og bruge Uniconta, som kan tilpasses 100% til dine behov.

Din nuværende data fra C5 kan let flyttes over i Uniconta og når du i forvejen bruger C5, har Uniconta et konverteringsværktøj, som kan flytte data direkte. På den måde er du hurtigt kørende igen.

Hos Periti er vi erfarne i at sætte Uniconta op, og vi sikrer at systemet fungerer som du gerne vil have det.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Uniconta logo h¿jformat CMYK
30 dages gratis demo af Uniconta.

Med dine egne data

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.