Ortos

Nem styring af

Standard løsningen kunne håndtere alt

Den løsning Ortos har fået, er kun blive ændret meget lidt, da standard systemet kunne håndtere deres behov. 

De havde et ønske om et system der var nemt at tilgå, og være nemt at bruge i hverdagen. De fik opsat en AX 2012 som levede op til deres behov. 

 

Ortos

Ortos standard system kan håndtere

Klient

Klienternes oplysninger er nemme at tilgå og hente frem igen. Deres behov bliver nedskrevet og herfra bliver der oprettet et projekt.

Fakturaer

Systemet håndteres nemt i systemet, og dette gør den administrative medarbejder opmærksom hvis der skulle være fejl, eller en for sent betaling.

Projekter

Når klienterne er oprettet, bliver der oprettet et projekt. På denne måde kan den nye bandage følges og klienten kan nemt kontaktes når deres protese er klar til at blive taget i brug.
Ortos

Nemt dagligdags brug

ERP systemet er nemt at bruge for Ortos’ medarbejdere, da de ikke ønsker at der skal bruges for meget tid på at indtaste data. 

Da systemet minder om Microsoft andre produkter, er det nemt at lære nye medarbejdere op i også, dette gør at medarbejderne ikke skal spilde for meget tid på at lære nye op, og tiden kan derfor bruges på klienterne.

Book et uforpligtende møde.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.