ERP kursus og undervisning

Med fokus på bland andet

Vores ERP kursus styrker dine kompetencer

Der er mange måder at styrke sine kompetencer på, det behøver ikke blot være en efteruddannelse. Men det at tilegne sig ny viden kan også styrke dine kompetencer. Vi tilbyder derfor både undervisning, webinar og kurser i forskellige ERP systemer og i brugen af disse. 

Vores webinar ligger vægt på brugen af ERP systemerne, valg af ERP system og et overblik over hvad systemerne kan bruges til.
Vores kurser fokuserer på forskellige elementer i systemerne, bla. produktionsstyring. 

ERP kursus

Få et overblik over vores ERP undervisning og kurser

Kommende kurser

Se vores kalender over kommende kurser, webinar og undervisnings tilbud.
Se kommende kurser

Undervisning: Håndtering af driftsøkonomi i ERP systemer

Specialisering af bogholdere og administrative medarbejders kompetencer i ERP systemet.
Læs mere & tilmeld

Webinar

Se de webinar vi har udgivet og skærp din viden om ERP systemer. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få en påmindelse når der ligger nye webinar klar.
ERP kursus

Har du ønsker til et specifikt kursus?

Hvis du ikke kan finde et kursus der passer til dine behov, så kontakt os gerne, så kan vi samme udvikle et kursus det passer specifikt til dine behov. Hvis du har et behov, er det helt sikkert også andre der har. 

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så får du en påmindelse lige så snart der er et nyt kursus eller et nyt webinar. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi forklare dig hvilket undervisningsforløb der vil kunne gavne din medarbejdere.  Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.