ERP systemer fordele og ulemper

ERP systemet kan tilpasses til din virksomhed

ERP-systemets fordele og ulemper

At skulle implementere et ERP-system i en virksomhed, er en stor og vigtig beslutning. Der går mange overvejelser forud for implementeringen af det nye system.

Systemet er et du og dine kollegaer kommer til at bruge i mange år fremover, og derfor er det vigtigt at kende til de fordele og ulemper, der kan være ved at implementere et ERP-system.

Med så meget viden som muligt, får du mulighed for at træffe de bedste valg, og samtidig være opmærksom på hvor der kan opstå fejl.

Herunder kan du få et overblik over fordele og ulemper.

bogføringslov

Fordele

Ulemper

I dag er der ikke mange ulemper ved ERP-systemerne. Der er naturligvis fordele og ulemper vedhver enkelt system.

Når du har fundet det system, der passer til din virksomhed, så kan der være omkostninger til vedligehold og opgraderinger. De er med til at sikre, at du bliver ved med at få det optimale ud af dit ERP-system – også efter nogle år.

Få hjælp til at finde det rigtige system

Det kan være en jungle, at skulle finde det system, der passer bedst til din virksomhed. Der er mange på markedet, og hvordan ved du hvilket system, der også passer til din virksomhed om nogle år?

Vi tilbyder dig ERP-rådgivning, hvor vi tager et kig på din virksomheds behov, og kommer med rådgivning til hvilket system, der vil passe godt til din virksomhedsbehov.

Rådgivningen kommer hele vejen rundt om din virksomhed, og ser også på hvilke fremtidige faktorer der spiller ind.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.