ERP systemer - fordele og ulemper

ERP systemet kan tilpasses din virksomhed

ERP-systemers fordele og ulemper

At implementere et ERP-system i en virksomhed er en vigtig beslutning. Systemet bliver nemlig en helt afgørende del af din virksomhed.

Derfor er det vigtigt at kende til både fordele og ulemper ved at implementere et ERP-system. Jo mere viden desto større chance for at træffe det allerbedste valg og undgå fejl.

Herunder får du et overblik over fordele og ulemper ved ERP-systemer generelt. Hvilke fordele og ulemper du oplever, afhænger selvfølgelig også af din virksomhed og det specifikke ERP-system.

bogføringslov

Fordele

Ulemper

Der er uden tvivl flere fordele end ulemper ved et ERP-system.

Selvfølgelig er der omkostninger enten i form af ressourcer, penge eller tid, men anskaffelsen af et ERP-system bør ses som en investering.

I det lange løb er der ingen tvivl om, at det kan betale sig. Men det gælder om at komme godt fra start og vælge det rigtige system første gang.

Vedligehold og opgraderinger er desuden nødvendigt. Det er med til at sikre, at du bliver ved med at få det optimale ud af dit ERP-system – også efter nogle år.

Få hjælp til at finde det rigtige system

Der er mange ERP-systemer på markedet, og det kan være en jungle, at finde det system, der passer bedst til din virksomhed – både nu og fremover.

Hos Periti tilbyder vi dig ERP-rådgivning, som bygger på mere end 30 års erfaring.

Vi tager et kig på din virksomhed, dens behov og fremtidsplaner. Derefter kan vi rådgive dig i, hvilket system, der vil være den bedste løsning. Rådgivningen kommer hele vejen rundt om din virksomhed, så du kommer godt fra start.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Vi kommer gerne forbi din virksomhed til en uforpligtende snak om jeres (kommende) ERP-løsning.

Book et møde allerede nu.

Til mødet snakker vi om jeres nuværende ERP-løsning, jeres behov og jeres muligheder.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.