ERP systemer fordele og ulemper

ERP systemet kan tilpasses til din virksomhed samle virksomhedens afdelinger mindske ressource forbrug

ERP systemets fordele og ulemper

At skulle implementere et ERP system i en virksomhed, er en stor og vigtig beslutning, og der går mange overvejelser forud inden systemet bliver implementeret. Systemet er et i kommer til at bruge i mange år, fremover og derfor er det vigtigt at kende til de fordele og ulemper der kan være ved at implementere et ERP system.

Med så meget viden som muligt, får du mulighed for at træffe de bedste valg, og samtidig være opmærksom på hvor der kan opstå fejl.

erp fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Idag er der ikke mange ulemper ved ERP systemerne, og finder du det system der passer til jer, så vil omkostningerne til vedligehold og opgraderingerne være noget der kan gøre systemet endnu bedre, også efter nogle år. 

Få hjælp til at finde det rigtige system

Det kan være en jungle, at skulle finde det system der passer bedst til ens virksomhed. Der er mange på markedet, og hvordan ved du hvilket der også passer om nogle år?

Vi tilbyder ERP rådgivning, hvor vi tager et kig på din virksomheds behov, og kommer med rådgivning til hvilket system der vil passe godt til jer.
Rådgivningen kommer hele vejen rundt om din virksomhed, og ser også på hvilke fremtidige faktorer der spiller ind.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.