Uniconta med webshopintegration

Gratis webinar:

Uniconta med webshopintegration

Bliv klogere på webshop Uniconta integrationen sammenhængene tidsbesparende muligheder

Gratis webinar om integrationen mellem webshop og Uniconta

Vi tilbyder her et gratis webinar om integrationen mellem Woocommerce webshop og Uniconta.

Dine oplægsholdere er to erfarne herrer inden for hver deres felt. Henrik Leth fra Webshop-Partners og Bo Zacher Nielsen fra Periti er klar til at oplyse, svare på spørgsmål og vise dig mulighederne ved integrationen.

Undgå dobbeltindtastning, og opdatér dine data ét sted

Med en webshop som er integreret med dit ERP-system, behøver du kun at opdatere dine data ét sted. Du slipper for dobbeltindtastning og ressourcespild. Når du ændrer eller tilføjer produktdata i Uniconta, opdateres det automatisk i WooCommerce webshoppen. Når en ordre modtages i webshoppen, overføres og oprettes den automatisk i Uniconta. Altså ingen dobbeltindtastning.

Uniconta er gearet til netop denne integration. Det er simpelt og ubesværet at integrere Uniconta med en WooCommerce webshop, og der er mulighed for at tilpasse systemet til webshoppen. Men selvfølgelig kræver det, at man ved en ting eller to om sammenhængen. Det gør dette webinar dig klogere på!

Om webinaret

Sted: Online via Teams

Pris: Gratis

Varighed: 1 time

På webinaret præsenteres du for flowet og mulighederne ved integrationen, hvor Bo og Henrik skiftevis demonstrerer sammenhængen i hhv. WooCommerce og Uniconta.

Program:

  • Fælles præsentation af oplægsholderne.
  • Henrik gennemgår webshoppen og dens opbygning. Han opretter bl.a. en ordre.
  • Bo overtager og viser relevante funktioner i Uniconta. Han viser bl.a. hvordan den webshopordre, som Henrik har oprettet fra webshoppen, styres i Uniconta.
  • Bo demonstrerer, hvordan en vare oprettes i Uniconta, og Henrik overtager og viser, hvordan varen er at finde i webshoppen.
  • Bo og Henrik kommer ind på prislejet for webshop, Uniconta og integrationen.
  • Spørgsmål og svar.

Hvem kan deltage?

Webinaret er for alle, som er nysgerrig på integration mellem webshop og ERP-system. Måske vil du gerne starte en webshop, opgradere din webshop, så den bliver mere moderne og tidssvarende, eller måske er du iværksætter og ønsker at blive klogere på mulighederne.

Du behøver ikke at have Uniconta, og du behøver heller ikke at være kunde hos hverken Periti eller Webshop-Partners.

Med andre ord: Alle kan deltage.

*Har du i forvejen Uniconta og står med helt konkrete opgaver, så hjælper Periti dig gerne med det. Supportopgaverne vil blive løst mod betaling.

Kurset afholdes af Bo Zacher Nielsen og Henrik Leth.

Bo Zacher Nielsen

Bo Zacher Nielsen har siden 90’erne arbejdet med ERP-systemer som C5, e-conomic, Navision, Uniconta og Dynamics 365 Financial (tidligere Axapta/AX). I dag er han ERP-konsulent og direktør hos Periti. Med hans mange års erfaring sidder han klar til at guide dig til den bedste ERP-løsning.

Henrik Leth er indehaver af Webshop-Partners i Odder, og han har i mere end 15 år arbejdet med alle aspekter af online markedsføring, webshops, hjemmesider og tilhørende værktøjer. Henrik har stor erfaring med e-handel og er en fremragende formidler, når han skal videregive sin viden.

Tilmeld dig webinaret her

Det er gratis

Dato for webinaret kommer snart. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev herunder, og få info om bl.a. kurser som dette.

Har du ikke et CVR. nr., eller har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på info@periti.dk eller ringe til os på
8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.