Hedema

Hedema får tilpasset deres system  support i dagligdagen  nem styring af deres produktion

Hedema sparer tid og penge

Tæt dialog, hvor Hedema har direkte kontakt med konsulenten hos os, har gjort at de har fået et system, der udvikler sig i takt med deres virksomhed.

Et ønske om at få et samlet system til hele virksomheden og et gammelt system med lagerfejl. Fik de nye ejere af Hedema, til at søge hjælp hos os.

“Det er en fordel, at det er et lille firma, hvor vi har direkte kontakt – og forstår hinanden. Periti er løsningsorienteret og super kompetente til fornuftige priser”, fortæller direktør Kim Kjær Andersen

Hedema

Hedema's system kan håndtere

Nem fakturering

Deres fakturering er blevet gjort nemmere, da systemet kan håndtere fakturaene og at bogholderen blot skal godkende og afstemme.

Produktion

Ordrene kommer direkte ind i systemet, og bliver sendt ud til produktionen. De kan følge ordren i ERP systemet, og se dennes rejse fra start til slut.

Nem tidsregisterring

Hedemas medarbejdere kan nemt registrere deres tid, og styre de produktioner de arbejdere på.

Administration

Administrationen er blevet nemmere med ERP systemet, og har gjort at Hedema ikke har behøvet at ansætte flere administrative medarbejdere, selv om de har øget deres omsætning.
Hedema

Systemet når hele vejen rundt om virksomheden

“Periti kan ændre i systemet og kender dets begrænsninger og muligheder, så vi som underleverandører hele tiden kan tilpasse os de mange forskellige kunder. Vi er blandt andet blevet hurtigere til at give svar til kunderne og til at lave følgesedler. Før tog det 2-3 timer at få produktlister, nu tager det 2-3 minutter. Hver ting lavet er lig sparet tid i den sidste ende,” siger Kim Kjær Andersen.

Du kan læse om Hedema her.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.