Hedema

Hedema får tilpasset deres system  support i dagligdagen  nem styring af deres produktion

Hedema sparer tid og penge

Med et ønske om at få et samlet system til hele virksomheden, og at få skiftet et gammelt system med lagerfejl ud, fik de nye ejere af Hedema til at søge hjælp hos os.

“Det er en fordel, at det er et lille firma, hvor vi har direkte kontakt – og forstår hinanden. Periti er løsningsorienteret og super kompetente til fornuftige priser”, fortæller direktør hos Hedema, Kim Kjær Andersen

Hedema har en tæt og direkte dialog med deres Periti-konsulent, hvilket gør at de har fået et system, der udvikler sig løbende og i takt med deres virksomhed.

Hedema

Hedemas system kan håndtere

Nem fakturering

Hedemas fakturering er blevet gjort nemmere, da systemet kan håndtere fakturaerne - så nu skal bogholderen blot godkende og afstemme.

Produktion

Ordrerne kommer direkte ind i Hedemas ERP-system, og bliver sendt ud til produktionen. Hedema kan følge ordren i ERP-systemet og se dennes rejse fra start til slut.

Nem tidsregisterring

Hedemas medarbejdere kan nemt registrere deres tid og styre de produktioner, de arbejder på.

Administration

Administrationen er blevet nemmere med ERP-systemet og har gjort, at Hedema ikke har behøvet at ansætte flere administrative medarbejdere på trods af at de har øget deres omsætning.
Hedema

Systemet når hele vejen rundt om virksomheden

“Periti kan ændre i systemet og kender dets begrænsninger og muligheder, så vi som underleverandører hele tiden kan tilpasse os de mange forskellige kunder. Vi er blandt andet blevet hurtigere til at give svar til kunderne og til at lave følgesedler. Før tog det 2-3 timer at få produktlister, nu tager det 2-3 minutter. Hver ting lavet er lig sparet tid i den sidste ende,” siger Kim Kjær Andersen.

Du kan læse om Hedema her.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.