Sodemann

Sodemanns løsning håndterer

Nem projektopfølgning

Sodemann driver til dagligt en produktion og sælger udstillingssystemer og messe stande til mindre og større virksomheder. Deres ordrer bliver oprettet som projekter, og derfor havde de behov for at systemet nemt kunne samle alle elementerne i et projekt. 

Sodemann fik deres behov løst, ved at vi opsatte en AX 2012, som nemt kan tilgå deres projekter, og lave opfølgning på dem. Derudover kan hver medarbejder se hvilke opgaver de skal udføre på projektet. Hele deres projektstruktur er blevet optimeret med systemet.

Sodemann

Sodemanns system kan håndtere

Projekter

Sodemanns system kan nemt håndtere deres ordrer, når de bliver oprettet som projekter i systemet.

Leveringer

Når deres ordrer skal leveres, er det nemt at styre størrelsen på leverancen og den bil der skal komme og hente den, direkte i systemet.

HR

ERP systemet håndterer også Sodemanns HR, blandt andet løn, ferie og pension. Systemet giver de administrative medarbejdere overblik over hvilke tal og oplysninger der skal gives hver måned.
Sodemann

Sodemann får løbende support

Til dagligt får Sodemann også support af deres ERP system. Nogle gange melder systemet fejl eller udfører nogle af opgaverne forkert – hvis det opstår så laver vi en fejlsøgning og finder en løsning på problemet. 

Du kan læse om Sodemann her.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.