Sodemann

Sodemanns løsning håndterer projekter fakturaer produkter

Nem projektopfølgning

Sodemann driver til dagligt en produktionsvirksomhed, der producerer og sælger udstillingssystemer og messestande til mindre og større virksomheder. Deres ordrer bliver oprettet som projekter, og derfor havde de behov for at deres ERP-system nemt kunne samle alle elementerne i ét projekt.

Sodemann fik deres behov løst, ved at vi opsatte en AX 2012, som nemt kan tilgå deres projekter og lave opfølgning på dem. Derudover kan hver medarbejder se hvilke opgaver, de skal udføre på projektet. Hele deres projektstruktur er blevet optimeret med systemet.

Sodemann

Sodemanns system kan håndtere:

Projekter

Sodemanns system kan nemt håndtere deres ordrer, når de bliver oprettet som projekter i ERP-systemet.

Leveringer

Når deres ordrer skal leveres, er det nemt at styre størrelsen på leverancen, og den bil der skal komme og hente den, direkte i ERP-systemet.

HR

ERP-systemet håndterer også Sodemanns HR; blandt andet løn, ferie og pension. Systemet giver de administrative medarbejdere overblik over hvilke tal og oplysninger, der skal gives hver måned.
Sodemann

Sodemann får løbende support

Til dagligt får Sodemann også support af deres ERP-system. Hvis deres system melder fejl, eller udfører nogle af opgaverne forkert, laver vi en fejlsøgning og finder en løsning på problemet.

Du kan læse om Sodemann her.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.