En ERP rådgiver hjælper dig til det bedste system

Rådgivningen ser på jeres behov jeres processer jeres fremtid 

Med rådgivning får du eksperternes råd

Vores ERP-rådgivere har stor erfaring med at rådgive mange forskellige slags virksomheder til den bedste ERP-løsning.

Vi kan rådgive dig om fx:

  • Det rigtige ERP-system
  • Den rigtige leverandør
  • Opgradering eller nyt system?
  • Implementeringen
  • Processen
  • Meget mere

ERP-rådgiveren tager udgangspunkt i din virksomhed

En ERP rådgiver tager først og fremmest et grundigt kig på din virksomhed. Derefter kommer han/hun med forslag til, hvordan et ERP system kan tilpasses din virksomheds behov. Rådgiveren udformer en procesbeskrivelse og en kravspecifikation ud fra de samtaler, I har sammen.

Dokumenterne hjælper rådgiveren med at forstå din virksomhed. Ud fra dem kan rådgiveren komme med forslag til, hvordan din virksomhed kan optimeres med et tilpasset ERP system eller et nyt.

erp rådgiver

Rådgiveren har stor brancheerfaring

Vores ERP-rådgivere arbejder med mange forskellige slags virksomheder. Herunder ser du blot et udpluk.

Produktions virksomheder

Vi har erfaring med produktionsvirksomheder og de udfordringer, der kan opstå, når en produktion skal opsættes i ERP systemet.

Håndværker virksomheder

Vi har kendskab til, hvordan en håndværkervirksomhed fungerer, og vi ved, hvordan fx tidsregistrering og fakturering kan opsættes i ERP-systemet.

Logistik virksomheder

ERP-systemer kan opsættes, så udfordringerne i en logistikvirksomhed kan blive håndteres i systemet. Det har vi erfaring med.

E-handels virksomheder

Når et ERP-system skal opsættes til at kunne håndtere e-handelsvirksomheder og dets udfordringer, bruger rådgiveren også tid på at forstå din virksomhed inden.
erp rådgiver

Er rådgivning nok?

Måske har du ikke kun brug for ERP rådgivning. Måske ved du allerede, at du har behov for at få dit system opgraderet. Vi hjælper dig!

Vores konsulenter er erfarne i at implementere, opgradere og tilpasse ERP- systemer, så det kan håndtere de ønsker, du har.

Hvis du ved, at din virksomhed vil vokse inden for de næste par år, er det mest fornuftigt at begynde at opgradere systemet i god tid.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed og tager et grundigt kig på din nuværende løsning. Så kan vi komme med forslag til, hvilke valg der ville være bedst for jer at tage.

Den første rådgivnings time er gratis.

Book gerne et møde her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.