En ERP rådgiver hjælper dig til det bedste system

Rådgivningen ser på jeres behov jeres processer jeres fremtid 

Med rådgivning får du eksperternes råd

En ERP rådgiver tager et grundigt kig på din virksomhed, og kommer med forslag til hvordan et ERP system kan tilpasses til din virksomheds behov. Rådgiveren udformer et process beskrivelse og en kravspecifikation udfra de samtaler i har sammen.

Dokumenterne hjælper rådgiveren med at forstå din virksomhed. Udfra dem kan rådgiveren komme med forslag til hvordan din virksomhed kan optimeres med et tilpasset ERP system, eller et nyt.

erp rådgiver

Rådgiveren har stor branche erfaring

Har arbejdet med flere forskellige slags virksomheder.

Produktions virksomheder

Rådgiverne har erfaring med produktionsvirksomheder og de udfordringer der kan være når en produktion skal opsættes i ERP systemet.
Læs mere

Håndværker virksomheder

Rådgiveren kender til hvordan en håndværker virksomhed arbejder, og ved hvordan tidsregistrering og fakturering kan opsættes i systemet.
Læs mere

Logistik virksomheder

Systemerne kan opsættes, så udfordringerne i en logistik virksomhed kan blive håndteret af ERP systemet.

E-handels virksomheder

Når et ERP system skal opsættes så det kan håndtere e-handels virksomheder og dets udfordringer, bruger rådgiveren meget tid på at forstå din virksomhed.
Læs mere
erp rådgiver

Er rådgivning nok?

Nogle gange kan rådgivning ikke være nok, måske ved du allerede nu at du har behov for at få dit system opgraderet. Vores konsulenter er erfarne i at opgradere og tilpasse ERP systemer, så de igen kan håndtere de ønsker du har.

Ved du at din virksomhed kommer til at vokse indenfor de næste par år, så er det en god ide at begynde at opgradere systemet i god tid.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed, og tager et grundigt kig på din nuværende løsning, og kommer med forslag til hvilke valg der ville være bedst at tage. Den første rådgivnings time er gratis. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.