ERP løsninger til håndværker virksomheder

ERP systemet kan styre igangværende opgaver  kommende opgaver  tidsregistrere  mandskab

ERP til håndværker virksomhed - nem opgavestyring og timeregistering

Med ERP til håndværker virksomhed får du et system der kan håndtere alle aspekter af din håndværker virksomhed.

Har du en mellemstor eller større håndværker virksomhed og flere medarbejder der til daglig arbejder på flere forskellige opgaver – så kan et ERP system hjælpe din virksomhed med at styre alt fra nye opgaver, tidsregisterring og den afsluttende faktura.

Når vi skal opsætte eller tilpasse dit ERP system, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed, således vi sikrer at systemet kan håndtere alle dine behov. 

håndværkervirksomhed

ERP systemet kan håndtere

Nem opgavestyring

Med ERP systemet får du et overblik over hvilke opgaver der er igangværende i din virksomhed. Og samtidig kan du nemt oprette nye opgaver, således dine medarbejdere ved hvad de skal gå igang med.

Tidsregisterring on site

Dit ERP system, kan laves således at det er nemt at tilgå for dine medarbejdere. Jo nemmere det bliver for dem at tilgå, jo mere har de lyst til at bruge det, når de fx. skal tidsregistere.

Projekt planlægning

Når du får nye opgaver ind, så er det nemt at ligge dem ind i systemet, også kan du planlægge projektet, skrive fakturaer og tildele opgaverne til en medarbejder.
håndværkervirksomhed

Jydsk Tagteknik's ERP system kan tilgåes fra en app

Med et ønske om et nemt opgave styring system, kontaktede Jydsk Tagteknik os. Til dette udviklede vi en app, deres medarbejdere kunne tilgå, og derved gøre tidsregistrerering og opgave styring nemmere.

Vi har arbejdet med Jydsk Tagteknik i et par år og i løbet af årene har de fået opsat og tilpasset deres ERP system til deres stigende behov for funktionalitet.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.