ERP løsninger til håndværker virksomheder

ERP systemet kan styre

ERP til håndværker virksomhed - nem opgavestyring og timeregistering

Vi har flere års erfaring med ERP systemer, og har opsat flere ERP systemer til håndværkervirksomheder. 

Har du en mellemstor eller større håndværker virksomhed og flere medarbejder der til daglig arbejder på flere forskellige opgaver – så kan et ERP system hjælpe din virksomhed med at styre alt fra nye opgaver, tidsregisterring og den afsluttende faktura.

Når vi skal opsætte eller tilpasse dit ERP system, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed, således vi sikrer at systemet kan håndtere alle dine behov. 

ERP til håndværker virksomhed

ERP systemet kan håndtere

Nem opgavestyring

Med ERP systemet får du et overblik over hvilke opgaver der er igangværende i din virksomhed. Og samtidig kan du nemt oprette nye opgaver, således dine medarbejdere ved hvad de skal gå igang med.

Tidsregisterring on site

Dit ERP system, kan laves således at det er nemt at tilgå for dine medarbejdere. Jo nemmere det bliver for dem at tilgå, jo mere har de lyst til at bruge det, når de fx. skal tidsregistere.

Projekt planlægning

Når du får nye opgaver ind, så er det nemt at ligge dem ind i systemet, også kan du planlægge projektet, skrive fakturaer og tildele opgaverne til en medarbejder.
ERP til håndværker virksomhed

Jydsk Tagteknik's ERP system kan tilgåes fra en app

Med et ønske om et nemt opgave styring system, kontaktede Jydsk Tagteknik os. Til dette udviklede vi en app, deres medarbejdere kunne tilgå, og derved gøre tidsregistrerering og opgave styring nemmere.

Vi har arbejdet med Jydsk Tagteknik i et par år og i løbet af årene har de fået opsat og tilpasset deres ERP system til deres stigende behov for funktionalitet. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.