ERP-løsninger til håndværkervirksomheder

ERP-systemet kan styre igangværende opgaver  kommende opgaver  tidsregistrering mandskab

ERP til håndværkervirksomhed - nem opgavestyring og timeregistering

Med ERP til håndværkervirksomhed får du et system, der kan håndtere alle aspekter af din håndværkervirksomhed.

Har du en mellemstor eller større håndværkervirksomhed og flere medarbejder, der til daglig arbejder på flere forskellige opgaver – så kan et ERP-system hjælpe din virksomhed med at styre alt fra nye opgaver, tidsregistrering og til den afsluttende faktura.

Når vi skal opsætte eller tilpasse dit ERP-system, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed, således at vi sikrer, at systemet kan håndtere alle dine behov.

håndværkervirksomhed

ERP-systemet kan håndtere

Nem opgavestyring

Med ERP-systemet får du et overblik over hvilke opgaver, der er igangværende i din virksomhed. Samtidig kan du nemt oprette nye opgaver, så dine medarbejdere ved hvad de skal gå i gang med.

Tidsregisterring on site

Dit ERP-system kan laves således at det er nemt at tilgå for dine medarbejdere. Jo nemmere det bliver for dem at tilgå, jo mere har de lyst til at bruge det, når de f.eks. skal tidsregistrere.

Projektplanlægning

Når du får nye opgaver ind, så er det nemt at ligge dem ind i systemet, også kan du planlægge projektet, skrive fakturaer og tildele opgaverne til en medarbejder.
håndværkervirksomhed

Jydsk Tagtekniks ERP-system kan tilgås fra en app

Med et ønske om et nemt opgavestyringssystem, kontaktede Jydsk Tagteknik os. Vi udviklede en app til deres specifikke behov – en app, som deres medarbejdere kunne tilgå, og derved gøre tidsregistreringen og opgavestyring nemmere.

Vi har arbejdet med Jydsk Tagteknik i et par år og i løbet af årene, har de fået opsat og tilpasset deres ERP-system til deres stigende behov for funktionalitet.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.