Introkursus til Uniconta

Uniconta kan tilpasses til dine behov  tilgåes fra alle enheder  nemt byttes ud med din C5

Gratis* introkursus til Uniconta

Én gang om måneden har du mulighed for at få 1 times gratis gennemgang af ERP- og økonomisystemet Uniconta. Du får en rundvisning i Uniconta af en ekspert, og du bliver præsenteret for funktioner og muligheder i systemet. På den måde lærer du systemet at kende – nemt og gratis.

Pris: Gratis* – uanset om du er kunde hos Periti eller ej

Sted: Online via Teams

Et kursus for dig der ...
  • overvejer at skifte til Uniconta
  • er ny i Uniconta
  • har brug for en overordnet gennemgang af Uniconta
  • er nysgerrig eller bare gerne vil have et indblik i et brugervenligt ERP- og økonomisystem

Måske vil du gerne konvertere fra C5, Navision eller noget tredje. Måske har du brug for at få større afklaring, ift. om Uniconta er det rigtige ERP-/økonomisystem for din virksomhed. Måske sidder du med helt specifikke spørgsmål til nogle af funktionerne.

Uanset hvor i processen du er, bliver du klogere på Uniconta på dette kursus, hvor enten Bo eller Carina guider dig.

Hvad får du med?

På kurset får du:

  • 1 times overordnet gennemgang af de vigtigste funktioner i Uniconta
  • Introduktion til Unicontas funktioner, opbygning og muligheder
  • Demonstrationer direkte i systemet, så du kan se, hvordan det fungerer
  • Ekspertens råd og tips
  • Mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Vi kommer bl.a. ind på Unicontas opbygning, Økonomi (herunder kontoplan, bogføring, fysiske bilag, bankafstemning), Kreditor, Debitor (herunder salg), Lager (herunder varer) og specifikke tips.

Tilmeld dig kurset nederst på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*Har du i forvejen Uniconta og står med helt konkrete opgaver, så hjælper vi dig gerne med det. Supportopgaverne vil blive løst mod betaling.

Kurset afholdes af enten Bo Zacher Nielsen eller Carina Nørskov Højer.

Bo

Bo Zacher Nielsen har siden 90’erne arbejdet med økonomisystemer. Alt fra C5, e-conomic, Navision, Uniconta til Dynamics 365 Financial (tidligere Axapta/AX). I dag er han ERP-konsulent og direktør hos Periti.

Med de mange års erfaring sidder han klar til at guide dig sikkert i valget af det rigtige økonomi- og ERP-system for dig og din virksomhed.

Carina

Carina Nørskov Højer er ERP-konsulent hos Periti. Hun hjælper hver dag kunder fra mange forskellige brancher med Uniconta. Hendes daglige arbejde indebærer fx behovsafklaring, undervisning, implementering, support og alt det derimellem.

Udover at være kyndig Uniconta-konsulent er Carina dygtig til at formidle sin viden, så det giver mening for både dig, der er erfaren Uniconta-bruger og dig, som aldrig har prøvet Uniconta.

Kurset er en rundvisning i Uniconta, og på 1 time får du et godt overblik. Der er ikke mulighed for at gå i dybden med alle modulerne. Ønsker du netop at gå mere i dybden med specifikke dele af Uniconta, kan du tilmelde dig vores 2 timers kurser. Vi har pt. kurser om hhv. finans, projekt og lager og logistik i Uniconta.

Hvis du vil vide mere...

Hvad kan Uniconta?

Uniconta har moduler, som når hele vejen rundt om din virksomhed. Der er mange muligheder, og systemet kan opsættes til din virksomheds behov. Læs mere om Uniconta ved at trykke på knappen.
Læs mere om Uniconta her

Periti som din Uniconta-forhandler

Vi kan være din Uniconta-forhandler. Hos Periti kan vi hjælpe dig med overflytningen til Uniconta. Vores Uniconta-konsulenter er med hele vejen, hvis du ønsker det.
Læs mere om os

Få tilskud til digitalisering

Du kan søge om tilskud gennem SMV:Digital til digitalisering af din virksomhed. Flere af tilskudspuljerne kan bruges til ERP-rådgivning. Så er du godt i gang.
Læs om SMV:Digitals tilskud her

Tilmeld dig Introkursus til Uniconta her

Det er gratis.

OBS: Din bekræftelsesmail, som vi sender, når du har tilmeldt dig, kan ende i din spam-indbakke.

Har du ikke et CVR. nr., eller har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail på info@periti.dk eller ringe til os på
8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.