Introkursus til Uniconta

Uniconta kan tilpasses til dine behov  tilgåes fra alle enheder  nemt byttes ud med din C5

Gratis* Introkusus til Uniconta

Den 3. onsdag i hver måned har du mulighed for at få en gratis gennemgang af funktioner og muligheder i Uniconta, så du kan blive klogere på, om det er det rigtige økonomi-/ERP-system for dig.

Til dig der overvejer at skifte til Uniconta

Det kan være, at du sidder med konkrete spørgsmål til funktioner, du gerne vil høre mere om, at du vil vide, hvordan man konverterer fra C5 eller Navision eller noget helt tredje.

Det kan også være, at du bare gerne vil have en generel gennemgang af de forskellige moduler og muligheder i Uniconta.

Uanset hvor i processen du befinder dig, så bliver du klogere på dette online kursus i Uniconta, hvor Bo guider dig sikkert igennem.

Du har naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Gratis* - uanset om du er kunde eller ej

Vores kursus bliver afholdt online via Teams den 3. onsdag i hver måned. Og det er helt gratis – uanset om du er kunde hos os eller ej.

Så tilmeld dig vores online introkursus til Uniconta herunder, og hav listen med dine spørgsmål klar. Vi glæder os til at gøre dig klogere.

*Har du i forvejen Uniconta og står med helt konkrete opgaver, så hjælper vi dig gerne med det. Supportopgaverne vil blive løst mod betaling.

Intro kursus til Uniconta

Bo Zacher Nielsen har siden 90´erne arbejdet med økonomisystemer. Alt fra C5, e-Conomics, Navision, Uniconta til Dynamics 365 Financial (tidligere Axapta/AX).

Med hans mange års erfaring sidder han klar til at guide dig i valget af det rigtige økonomi- og ERP-system for dig og din virksomhed.

Unicontas funktioner og muligheder for tilskud

Hvad kan Uniconta?

Uniconta har moduler, som når hele vejen rundt om din virksomhed. Du kan læse mere om Unicontas funktioner ved at trykke på knappen.
Læs mere om Uniconta her

Mulighederne med Uniconta

Der er mange muligheder med Uniconta, og systemet kan opsættes til din virksomheds behov. Hvis vi hoster din løsning, vil vi altid kunne supportere dig, når du har brug for hjælp.
Læs mere om hosting af Unuiconta her

Få tilskud til digitalisering

Du kan søge om tilskud igennem SMV:Digital, til digitalisering af din virksomhed. Tilskuddet kan bruges til at implementere Uniconta.
Læs om SMV:Digital her

Tilmeld dig Introkursus til Uniconta her

Det er gratis.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på
8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.