Microsoft Dynamics AX 2012

Systemerne, der kan håndtere alt fra produktion til HR fakturaflow  data

Med et Microsoft Dynamics produkt, har du mange muligheder.

Microsoft Dynamics AX er idag blevet til Dynamics 365 F&O. Men du kan sagtens blive ved med at bruge din almindelige AX.

Den 12 Oktober 2021, stoppede mainstream support af Dynamics AX. Dvs. at nogle ting ikke længere bliver opdateret eller supporteret. Men du vil stadig kunne få tilpasset og supporteret din AX løsning. Vi er fx. eksperter i Dynamics AX, og vil kunne hjælpe dig, således at din løsning stadig fungerer optimalt.

Nogle virksomheder vil have stor gavn af at opgradere sin AX 2012, da den nye version, Dynamics 365 F&O, er cloud baseret og har flere muligheder for tilpasninger.

Den store forskel på de to systemer er, at DYN365 kan tilgås fra alle enheder, og alt data ligger i skyen. Hvorimod Microsoft Dynamics AX ligger lokalt på din pc.

DYN365 vs. AX 2012

Dynamics 365 F&O

Kan tilgås direkte fra din webbrowser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med DYN365 F&O

Med DYN65 F&O får du en løsning, hvor alt data ligger i skyen. På den måde kan du tilgå dine data fra alle enheder. Med DYN365 får du en standardløsning, hvor der kan laves tilføjelser, som kan styre nogle af dine specifikke behov.
Læs om Microsoft Dynamics 365 F&O her

Microsoft AX 2012

Installeres og tilgås fra din computer som du altid har gjort det.

Fordele med AX 2012

Med en AX 2012 får du en løsning, der kan tilgås fra din computer, og som henter den gemte data ned, hver gang du tager den i brug. Med AX 2012 får du en standard løsning, hvori der direkte kan tilrettes elementer efter dine behov.
Microsoft Dynamics AX

Skal jeg bruge det nye?

Hvis du i dag bruger en AX 2012, så behøver du ikke frygte, at du lige pludselig ikke kan bruge denne mere. Microsoft vil blot have at flere begynder at bruge deres cloudløsning. Men hvis du er helt tilfreds med din AX 2012, så er der ingen grund til at skifte.

Du vil stadig kunne få tilpasset og supporteret din AX 2012, hvis Microsoft ikke vil. Så kan du få eksperthjælp andetsteds fra.

Vores konsulenter hos Periti er blandt andet eksperter i systemerne, og kan hjælpe dig med dine eventuelle udfordringer.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.