Microsoft Dynamics AX 2012

Systemerne, der kan håndtere alt fra produktion til HR fakturaflow  data

Microsoft Dynamics AX el. Dynamics 365 giver dig mange muligheder.

Har du i øjeblikket en Microsoft Dynamics AX, så behøver du ikke bekymre dig om, at den lige pludselig ikke virker. Selvom Microsoft har lanceret deres nye version ‘Dynamics 365 F&O’, så kan du stadig bruge din AX.

Den nye version har nogle fordele, som især større virksomheder kan få glæde af. Men er du tilfreds med din AX og dens muligheder, så kan du sagtens blive ved med at bruge den.

Den store forskel på de to systemer er, at DYN365 kan tilgås fra alle enheder, og alt data ligger i skyen. Hvorimod Microsoft Dynamics AX ligger lokalt på din pc.

Microsoft Dynamics AX

DYN365 vs. AX 2012

Dynamics 365 F&O

Kan tilgås direkte fra din webbrowser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med DYN365 F&O

Med DYN65 F&O får du en løsning, hvor alt data ligger i skyen. På den måde kan du tilgå dine data fra alle enheder. Med DYN365 får du en standardløsning, hvor der kan laves tilføjelser, som kan styre nogle af dine specifikke behov.
Læs om Microsoft Dynamics 365 F&O her

Microsoft AX 2012

Installeres og tilgås fra din computer som du altid har gjort det.

Fordele med AX 2012

Med en AX 2012 får du en løsning, der kan tilgås fra din computer, og som henter den gemte data ned, hver gang du tager den i brug. Med AX 2012 får du en standard løsning, hvori der direkte kan tilrettes elementer efter dine behov.
Microsoft Dynamics AX

Skal jeg bruge det nye?

Hvis du i dag bruger en AX 2012, så behøver du ikke frygte, at du lige pludselig ikke kan bruge denne mere. Microsoft vil blot have at flere begynder at bruge deres cloudløsning. Men hvis du er helt tilfreds med din AX 2012, så er der ingen grund til at skifte.

Du vil stadig kunne få tilpasset og supporteret din AX 2012, hvis Microsoft ikke vil. Så kan du få eksperthjælp andetsteds fra.

Vores konsulenter hos Periti er blandt andet eksperter i systemerne, og kan hjælpe dig med dine eventuelle udfordringer.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.