Microsoft Dynamics AX 2012

Systemerne der kan håndtere

Microsoft Dynamics AX el. Dynamics 365 der er mange muligheder.

Dynamics 365 F&O kommer på sigt til at tage over fra Microsoft Dynamics AX 2012. Men selv om du kører på en 2012’er så behøver du ikke bekymre dig om at den lige pludselig ikke virker. Det kommer ikke til at ske.
Den store forskel på de to systemer, er at DYN365 kan tilgåes fra alle enheder og alt dataen ligger i skyen. Hvor imod Microsoft Dynamics AX ligger lokalt på din pc. 

De to systemer minder meget om hinanden, og er nemme at navigere rundt i. Især hvis du har lidt kendskab til nogle af Mircosofts andre produkter.

Microsoft Dynamics AX

DYN365 vs. AX 2012

Dynamics 365 F&O

Kan tilgåes direkte fra din web browser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med DYN365 F&O

Med DYN65 F&O får du en løsning hvor alt data ligger i skyen. På den måde kan du tilgå dine data fra alle enheder. Med DYN365 får du en standard løsning, hvor der kan laves tilføjelser, som kan styre nogle af dine specifikke behov.
Læs om Microsoft Dynamics 365 F&O her

Microsoft AX 2012

Installeres og tilgåes fra din computer, som du altid har gjort det.

Fordele med AX 2012

Med en AX 2012 får du en løsning der kan tilgåes fra din computer, og som henter den gemte data ned, hvergang du tager den i brug. Med AX 2012 får du en standard løsning, hvori der direkte kan tilrettes elementer efter dine behov.
Microsoft Dynamics AX

Skal jeg bruge det nye?

Hvis du idag bruger en AX 2012, så behøver du ikke frygte at du lige pludselig ikke kan bruge denne mere. Microsoft vil blot have at flere begynder at bruge deres cloud løsning. Men hvis du er helt tilfreds med din AX 2012, så er der ingen grund til at skifte. 

Du vil stadig kunne få tilpasset og supporteret din AX 2012, hvis Microsoft ikke vil. Så kan du få ekspert hjælp andet steds fra.
Vores konsulenter er blandt andet eksperter i systemerne, og kan hjælpe dig med dine eventuelle udfordringer.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

 

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.