Microsoft Dynamics AX 2012

Systemerne der kan håndtere

Mulighederne med Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Dynamics 365 F&O kommer på sigt til at tage over fra AX 2012. Men selv om du kører på en 2012’er så behøver du ikke bekymre dig over at den lige pludselig ikke virker. Det kommer ikke til at ske.
Den store forskel på de to systemer, er at DYN365 kan tilgåes fra alle enheder og alt dataen ligger i skyen. 

De to systemer minder meget om hinanden, og er nemme at navigere rundt i. Især hvis du har lidt kendskab til nogle af Mircosofts andre produkter.

Microsoft Dynamics AX

DYN365 vs. AX 2012

Dynamics 365 F&O

Kan tilgåes direkte fra din web browser eller med en app fra en smartphone.

Fordele med DYN365 F&O

Med DYN65 F&O får du en løsning hvor alt data ligger i skyen. På den måde kan du tilgå dine data fra alle enheder. Med DYN365 får du en standard løsning, hvor der kan laves tilføjelser, som kan styre nogle af dine specifikke behov.
Læs om Microsoft Dynamics 365 F&O her

Microsoft AX 2012

Installeres og tilgåes fra din computer, som du altid har gjort det.

Fordele med AX 2012

Med en AX 2012 får du en løsning der kan tilgåes fra din computer, og som henter den gemte data ned, hvergang du tager den i brug. Med AX 2012 får du en standard løsning, hvori der direkte kan tilrettes elementer efter dine behov.
Microsoft Dynamics AX

Skal jeg bruge det nye?

Hvis du idag bruger en AX 2012, så behøver du ikke frygte at du lige pludselig ikke kan bruge denne mere. Microsoft vil blot have at flere begynder at bruge deres cloud løsning. Men hvis du er helt tilfreds med din AX 2012, så er der ingen grund til at skifte. 

Du vil stadig kunne få tilpasset og supporteret din AX 2012, hvis Microsoft ikke vil. Så kan du få ekspert hjælp andet steds fra.
Vores konsulenter er blandt andet eksperter i systemerne, og kan hjælpe dig med dine eventuelle udfordringer.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan opgraders således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.