Persondataloven

Lav for håndtering af persondataloven

Indfør en protokol til håndteringen

Selv om persondataloven og GDPR trådte i kraft sidste år. Så er der stadig mange der endnu ikke har fået styr på hvordan de skal håndtere det i deres virksomhed. Måske er du en af dem? 

Det handler i bund og grund om at få håndteret person følsomme og virksomheds følsomme data på den korrekte måde. Dette kan gøres ved at indføre nogle protokoller, som sætter en standard. Så ved dine medarbejdere hvordan de skal tage hånd om lovgivningen.

Mangler du hjælp til at forstå lovgivningen, eller til at få den implementeret i din hverdag, så kontakt os gerne.

Persondataloven

Hvad du bla. skal tage højde for

Behandling af personlige oplysninger

Når du som virksomhed håndterer personfølsomme oplysninger, skal du være sikker på at du har samtykke. Også skal du fjerne dataen når den eventuelle medarbejder ikke arbejder ved jer mere.

Retten til at vide hvilke oplysninger du har

Ønsker dine medarbejdere at vide hvilke oplysninger du har på dem, har de ret til at få dette fortalt. Har du oplysninger på kunder mm, og disse ønsker at få adgang til deres oplysninger, har disse også ret til dette.

Retten til at blive underrettet

Skulle i være så uheldige at der sker et brud på persondata loven og i har fået nogle oplysninger stjålet. Så har i pligt til at underrette dem det omhandler, så de kan tage deres forholdsregler.
Persondataloven

Systemerne skal også overholde lovgivningen

Med lovgivningen er der også kommet den udfordring, at ens systemer skal kunne håndtere loven. 

Derfor er det vigtigt at i får gennemgået jeres virksomhed og bliver opmærksomme på om der er huller, hvor jeres systemer ikke lever op til rådgivningen. 

Vi tilbyder forretningsrådgivning, hvor vi tager et grundigt kig på din virksomheds systemer, og kommer med forslag til hvordan disse kan effektiveres. 

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

 

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.