Power Bi

Kan visualisere dit data hente data fra økonomisystemet

Skal du have dine data visualiseret?

I Power Bi kan dit data fra ERP systemet visualiseres

Overblik over data og visualisering af disse bliver mere og mere essentielt. Det kan være uoverskueligt at skulle læse diverse tal i et stort regnskab. Med Power Bi kan dataen blive vist i overskuelige grafer, oversigter og tabeller.

Power Bi er udviklet af Microsoft, men kan også håndtere data fra ERP systemer der ikke stammer fra Microsoft.

Power Bi og dit ERP system kan arbejde sammen

I Power Bi kan dit ERP systems data behandles. Det vil sige, at diverse rapporter ville kunne genereres ud fra data i dit ERP system. Vi har arbejdet med at udvikle rapporter ud fra ERP systemets data og oplever flere virksomheder der er glade for det hurtige overblik de kan give. 

De rapporter vi har opsat, har blandt andet været salgs-, finans-, forsendelses- og produktions rapporter som hver især er blevet brugt flere forskellige steder i virksomheden.

Når vi går i gang med at visualisere dine data, skal vi have adgang til dit ERP system, således dataen kan hentes ind i Power Bi. Det smarte ved Power Bi er at den kun kan læse ned i ERP systemet, dvs. den ikke kan ændre data i databasen. 

Power Bi

Rapporterne kan vises flere steder

Alt efter hvilket behov du har, kan Power Bi projektet være simpelt eller komplekst. Alt efter hvordan dine data skal behandles. I Power Bi kan man lave beregninger, og få en samlet visning af fx. diverse salgstal.

Vi kan derudover hjælpe med hvordan dine rapporter skal vises. Nogle ønsker blot dagligt at få tilsendt en email indeholdende rapporten mens andre gerne vil have rapporterne vist på skærme i virksomheden.

Kunne Power Bi være noget for dig?

Bliv ringet op af vores Power Bi konsulent, og lad os tage en snak om mulighederne.

ERP forhandler med 30 års erfaring

Periti er din ERP forhandler og hos os får du en samarbejdspartner, med mere end 30 års erfaring i regnskabsprogrammer og ERP-systemer.

Hver dag hjælper vi virksomheder med vejledning, opbygning og vedligehold af deres systemer, så de får mest muligt ud af dem.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.