Hvad skal du bruge et ERP-kursus til?

erp kursus

Om du er ekspertbruger af ERP-systemet, nybegynder eller midt imellem, så kan du bruge et kursus i systemet til mange ting. De ERP-kurser vi udbyder er tilpasset til de forskellige niveauer, deltagerne har. Derfor vil du altid kunne finde et kursus, der passer til dit niveau.

Vores ERP-kursus vil styrke din viden og kompetencer om ERP-systemet, som gør at du lærer hvordan systemet fungerer bagved. På denne måde vil du også kunne løse problemstillinger, når de opstår. Det kan bl.a. være en forkert udregning eller forkert flytning af data. Hvis du har en ide om hvordan systemets moduler hænger sammen, så bliver det også lettere at håndtere udfordringerne.

Nogle af vores kurser fokuserer på specifikke områder i ERP-systemet, som især klæder administrative medarbejdere på til at håndtere systemet- de kurser omhandler blandt andet debitor, kreditor og budgethåndtering i systemet og fokuserer på de kompetencer, der skal til for at håndtere jobbet som økonomiassistent.

Planlagte kurser

I løbet af hele året planlægger vi både fysiske og online-kurser om specifikke ERP-systemer, hvordan man implementerer eller styrer ERP-projektet, kurser i IT-sikkerhed og meget mere. Du kan holde dig opdateret på vores kommende kurser i vores kalender lige her.

Og hvis du ikke finder et, der rammer lige det du står og skal bruge, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. I mange tilfælde kan vi tilrettelægge kursus og undervisning til dig og din virksomheds behov.

Hvad med en efteruddannelse i ERP-systemet?

Har vi ikke et kursus, der passer til dine behov? Så har vi også udviklet en efteruddannelse med fokus på ERP-systemet.
På efteruddannelsen får du en bred forståelse for ERP-systemet, dets moduler og funktioner. Efteruddannelsen går i dybden med finansmodulet, hvor du får viden, der styrker dit arbejde med data i modulet.

Efteruddannelsen kommer blandt andet ind på:
– Forståelse for modulerne og deres data.
– Økonomiske rapporteringsformer i ERP-systemet.
– Håndtering af drifts- og projektbudgetter samt fakturaflow.
– Afstemning af debitor og kreditor samt anlægsmodulet.
– Finde og aflæse KPI’er, produktionstid og ressourceforbrug.

Hvis du vælger at begynde på vores efteruddannelse, så har du mulighed for at søge om tilskud. Det er muligt at få op til 3.950 kr. i tilskud, og det er nemt at søge. Det kræver dog, at dit uddannelsesniveau ikke er højere end en erhvervsuddannelse. Skulle du have spørgsmål til tilskuddet så kontakt os gerne på 8630 9302.
D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.