Hvad skal du bruge ERP kursus til?

erp kursus

Om du er ekspertbruger af ERP systemet, nybegynder eller midt imellem, så kan du bruge et kursus i systemet til mange ting. De ERP kurser vi udbyder er tilpasset til de forskellige niveauer, deltagerne har. Derfor vil du altid kunne finde et kursus der passer til dit niveau.

Vores ERP kursus vil styrke din viden og kompetencer om ERP systemet, som gør at du lærer hvordan systemet fungerer bagved. På denne måde vil du også kunne løse problemstillinger når de opstår. Det kan bla. være en forkert udregning eller forkert flytning af data. Hvis du har en ide om hvordan systemets moduler hænger sammen, så bliver det også lettere at håndtere udfordringerne.

Nogle af vores kurser fokuserer på specifikke områder i ERP systemet, som især klæder administrative medarbejdere på til at håndtere systemet. De omhandler blandt andet debitor, kreditor og budget håndtering i systemet. Disse kurser fokuserer på de kompetencer der skal til, for at håndtere jobbet som økonomiassistent.

Kurser vi har planlagt:

I løbet af vinteren 2019 og foråret 2020, har vi planlagt en del kurser. Nogle har ikke fået en præcis dato planlagt, MEN jo flere der viser interesse, dets hurtigere vil vi afvikle kurset. Skulle du have et specifikt behov til et kursus, så kan vi i samarbejde udvikle det.

D. 6 November fra 14.00-16.00 – Gå-hjem-møde: Har du styr på din produktion? Læs mere her.
D. 12 November fra 13.00-16.00 – Oplægsdag: Udfordringerne og mulighederne i det globaliserede marked. Læs mere her.

Grundlæggende bogføring i praksis. Læs mere her.
Styring af debitor og kreditor. Læs mere her.

Hvad med en efteruddannelse i ERP systemet?

Har vi ikke et kursus, der passer til dine behov? Så har vi også udviklet en efteruddannelse med fokus på ERP systemet.
På efteruddannelsen får du en bred forståelse for ERP systemet, dets moduler og funktioner. Efteruddannelsen går i dybden med finans modulet, og du får viden der styrker dit arbejde med data i modulet.

Efteruddannelsen kommer blandt andet ind på:
– Forståelse for modulerne, og deres data.
– Økonomiske rapporteringsformer i ERP systemet.
– Håndtering af drifts- og projektbudgetter samt fakturaflow.
– Afstemning af debitor og kreditor samt anlægsmodulet.
– Finde og aflæse KPI’er, produktionstid og ressource forbrug.

Hvis du vælger at begynde på vores efteruddannelse, så har du mulighed for at søge om tilskud. Det er muligt at få op til 3.950 kr. i tilskud, og det er nemt at søge. Det kræver dog, at dit uddannelses niveau ikke er højere end en erhvervsuddannelse. Skulle du have spørgsmål til tilskuddet, så kontakt os gerne på 8630 9302.
Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.