Hvad kan en uvildig ERP rådgiver gøre?

uvildig erp rådgivning

Med en uvildig ERP rådgiver, får du en rådgiver der ikke skal sælge et specifikt system. Det vil sige, at rådgiveren finder det system der passer bedst til din virksomhed. Vi oplever nogle gange, at virksomhederne har fået et system, som egentlig ikke passer til deres behov, det er enten for stort eller kan ikke tilpasses til deres fremtidige behov.

Derfor kan det være en ide at få en uvildig ERP rådgiver til at kigge på din virksomhed og dens behov.

Hvordan går rådgiveren til opgaven?

Rådgiveren vil tage et grundigt kig på din virksomhed. Gennemgå din virksomheds afdelinger, processerne og jeres behov. Den viden rådgiveren får om din virksomhed, vil han bruge til at finde det system der passer bedst til jer. Vores rådgivere sætter sig ind i de systemer han foreslår jer, og giver jeg eksempler på hvordan systemet vil kunne løse jeres udfordringer.

Hvis du vælger at skifte dit nuværende system ud, kommer rådgiveren med forslag til hvordan forløbet kan forløbe. så du får mindst muligt nedetid. Samtidig bliver dit eksisterende data flyttet over i det nye system. I nogle tilfælde går vores rådgiver også ind og arbejder som projektleder, og hjælper med at projektet bliver gennemført med succes.

Rådgiveren kan også hjælpe dig med en opgradering.

Måske er du kommet frem til, at en opgradering af dit nuværende system vil være nok. I det tilfælde vil du også kunne have gavne af rådgiveren. De er erfarne i at gennemgå virksomhederne, og gennemgangen kan give dig et andet indblik i din virksomhed, end det du selv ville kunne se.
Rådgiveren vil så komme med forslag til, hvor opgraderingerne og tilpasningerne skal laves.
På denne måde får du nogle uvildige øjne på dit ERP system, så det forhåbentligt kan fungere i mange år endnu.
Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.