Hvad kan uvildig ERP-rådgivning gøre for mig?

uvildig erp rådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for uvildig ERP-rådgivning? Så læs med her.

Uvildig er er et nøgleord

Vælg altid en rådgiver, som, du kan stole på, har dine behov og ønsker for øje. Det er din virksomhed, der skal være i centrum i ERP-rådgivningen. Derfor er det vigtigt, at rådgivningen er uvildig. Dvs. at rådgiveren skal kunne være uafhængig og ikke lade sig påvirke af egne interesser.

Med uvildig ERP-rådgivning får du en rådgiver, som ikke skal sælge et specifikt system. Derimod foreslår rådgiveren det system, der passer bedst til din virksomhed. Det gør rådgiveren ved at spørge til din virksomhed og lære den at kende.

Formålet er selvfølgelig, at du ikke ender med et system, der ikke passer. Med en uvildig ERP-rådgiver undgår du at betale for mere, end du har brug for – eller værre endnu: Slet ikke at få det, du har brug for.

Hos Periti oplever vi af og til, at en virksomhed har fået et system, som faktisk ikke passer til deres behov. Det kan være, de har fået et system, der enten for stort eller ikke kan tilpasses deres fremtidige behov.

Erfaring og faglig ekspertise

En rådgiver skal selvfølgelig rådgive ud fra et ordentligt grundlag. Det kan være erfaring fra ERP-branchen, faglig ekspertise og stort kendskab til ERP-systemers muligheder og begrænsninger.

Peritis uvildige ERP-rådgivning bygger på alle tre ting – mere end 30 års erfaring, stor faglig ekspertviden og kendskab til en stor række relevante systemer på markedet.

Hvordan går rådgiveren til opgaven?

Rådgiveren vil tage et grundigt kig på din virksomhed og gennemgå din virksomheds afdelinger, processer og behov. Den viden, rådgiveren får om din virksomhed, vil han/hun bruge til at foreslå det system, der passer bedst til din virksomhed.

Vores rådgivere har kendskab til de systemer, de foreslår dig, og de giver dig eksempler på, hvordan systemet vil kunne løse udfordringerne i din virksomhed.

Hvis du vælger at skifte dit nuværende system ud, kommer rådgiveren med forslag til, hvordan forløbet kan foregå, så du får mindst muligt nedetid, når dine eksisterende data skal flyttes over i det nye system. I nogle tilfælde kan vores rådgivere også fungere som projektleder og sikre, at projektet bliver gennemført med succes.

Her kan du læse mere om, hvordan Peritis rådgivning forløber: ERP rådgivning – få den bedste løsning til netop din virksomhed. (periti.dk)

Rådgiveren kan også hjælpe dig med en opgradering

Det er ikke kun i forbindelse med et skift af ERP-system, at du kan få hjælp fra en uvildig ERP-rådgiver. Måske er du i tvivl, måske er en opgradering af dit nuværende system nok. Også i det tilfælde vil du have gavn af uvildig ERP-rådgivning.

Vores rådgivere er erfarne i at gennemgå virksomheder, og gennemgangen kan give dig et andet indblik i din virksomhed, end det du selv kan skabe.
Rådgiveren vil så komme med forslag til, hvor opgraderingerne og tilpasningerne skal laves.
På denne måde får du nogle uvildige øjne på dit ERP-system, så det forhåbentligt kan fungere i mange år endnu.

Dette var blot et mindre skriv. Vi uddyber og svarer på ofte stillede spørgsmål vis knappen herunder.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.