Hvad kan en uvildig ERP-rådgiver gøre?

uvildig erp rådgivning

Med en uvildig ERP-rådgiver får du en rådgiver, der ikke skal sælge et specifikt system -rådgiveren finder det system, der passer bedst til din virksomhed. Vi oplever nogle gange, at virksomhederne har fået et system, som egentlig ikke passer til deres behov, men i stedet har fået et system, der enten for stort eller ikke kan tilpasses til deres fremtidige behov.

Derfor kan det være en ide at få en uvildig ERP rådgiver til at kigge på din virksomhed og dens behov for at undgå, at du ender med at betale for mere end hvad du har brug for – eller slet ikke at få det, du har brug for.

Hvordan går rådgiveren til opgaven?

Rådgiveren vil tage et grundigt kig på din virksomhed og gennemgå din virksomheds afdelinger, processer og behov. Den viden rådgiveren får om din virksomhed, vil han bruge til at finde det system, der passer bedst til din virksomhed.

Vores rådgiver sætter sig ind i de systemer, han foreslår dig, og giver dig eksempler på hvordan systemet vil kunne løse udfordringerne i din virksomhed.

Hvis du vælger at skifte dit nuværende system ud, kommer rådgiveren med forslag til hvordan forløbet kan foregå, så du får mindst muligt nedetid, når din eksisterende data skal flyttes over i det nye system. I nogle tilfælde går vores rådgiver også ind og arbejder som projektleder, og sikrer at projektet bliver gennemført med succes.

Rådgiveren kan også hjælpe dig med en opgradering

Måske er du kommet frem til, at en opgradering af dit nuværende system vil være nok – og i det tilfælde vil du også kunne have gavn af rådgiveren. Vores rådgivere er erfarne i at gennemgå virksomheder, og gennemgangen kan give dig et andet indblik i din virksomhed, end det du selv ville kunne se.
Rådgiveren vil så komme med forslag til, hvor opgraderingerne og tilpasningerne skal laves.
På denne måde får du nogle uvildige øjne på dit ERP-system, så det forhåbentligt kan fungere i mange år endnu.
D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.