ERP system til handelsvirksomhed

Systemet kan håndtere ordre lager fragt  medarbejdertimer  HR

ERP system til handelsvirksomhed - Alt data samlet et sted.

Med et ERP system til handelsvirksomhed, får du et system der kan håndtere alt fra online ordrer til ordrer der kommer ind fra en sælger. 

Vi har flere års erfaring med ERP systemer, og har opsat systemer til handelsvirksomheder.

Om du sælger varer fra en webshop, eller får ordre ind på en anden måde. Så kan det være effektivt for dig at få et ERP system der håndterer alt omkring denne ordre.

Vi sætter os ind i din virksomhed. Og sørger for at dit nye eller eksisterende ERP system kan håndtere alle dine processer.

ERP system til handelsvirksomhed

Hvad kan ERP systemet håndtere for dig?

Ordre fra start til slut

ERP systemet kan styre ordren fra start til slut. Således at den hurtigt og nemt bliver plukket og pakket og sendt videre til kunden.

Automatisering

Med ERP systemet bliver det nemt at automatisere arbejdsgangene. Fx. at hjemmesiden bliver opdateret efter lageret og at kunderne får besked når deres ordre er afsendt.

Nem håndtering af fakturering

Når dine kunder har lagt en ordre, og denne er sendt. Gør ERP systemet det nemt at fakturere ordren og sørge for at kunden får en ordre bekræftelse mm.
ERP system til handelsvirksomhed

Oldebjerg fik et ERP system der kunne håndtere deres ordrer

Når der skal drives et stor webshop, er det vigtigt at det nemt at styre ordrene når de kommer ind.

Oldebjerg har fået et ERP system, der kan styre ordrene når de bliver lavet i webshoppen. Og som følger ordren til den er afleveret til fragt. Samtidig sørger ERP systemet for at webshoppen er opdateret udfra de produkter der ligger på lageret.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.