ERP-system til handelsvirksomhed

Systemet kan håndtere ordrer lager fragt  medarbejdertimer  HR

ERP-system til handelsvirksomhed - Alt data samlet ét sted.

Med et ERP-system til handelsvirksomhed, får du et system, der kan håndtere alt fra onlineordrer til ordrer, der kommer ind fra en sælger.

Vi har mange års erfaring med ERP-systemer, og har opsat systemer til handelsvirksomheder i alle størrelser.

Om du sælger varer fra en webshop, eller får ordre ind på en anden måde, så kan det være effektivt for dig at få et ERP-system, der håndterer alt omkring denne ordre.

Vi sætter os ind i din virksomhed og sørger for, at dit nye eller eksisterende ERP-system kan håndtere alle dine processer.

ERP system til handelsvirksomhed

Hvad kan ERP-systemet håndtere for dig?

Ordre fra start til slut

ERP-systemet kan styre ordren fra start til slut. Således kan ordren hurtigt og nemt blive plukket og pakket og sendt videre til kunden.

Automatisering

Med ERP-systemet bliver det nemt at automatisere arbejdsgangene. F.eks. at din hjemmeside bliver opdateret efter lageret og at kunderne får besked, når deres ordre er afsendt.

Nem håndtering af fakturering

Når dine kunder har lagt en ordre, og denne er sendt, gør ERP-systemet det nemt at fakturere ordren og sørge for at kunden får en ordrebekræftelse m.m.
ERP system til handelsvirksomhed

Oldebjerg fik et ERP-system, der kunne håndtere deres ordrer

Når der skal drives en stor webshop, er det vigtigt at det nemt at styre ordrene, når de kommer ind.

Oldebjerg har fået et ERP-system, der kan styre ordrene når de bliver lavet i webshoppen, og som følger ordren til den er afleveret til fragt. Samtidig sørger ERP-systemet for at webshoppen er opdateret ud fra de produkter der ligger på lageret.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.