ERP hjælp

Få dit system til at håndtere alle dine processer  din virksomheds afdelinger

Spar tid og penge, ved at dit system er fuldt funktionelt

Et ERP system som ikke kan håndtere alle din virksomheds processer, kan koste en del på bundlinjen. Og det hjælper ikke at nøjes med at systemet kan håndtere mindre dele af virksomheden, og du så laver nogle opgaver manuelt.

Dit system kan tilpasses sådan at det kan håndtere de behov du måtte have. Skulle du have nogle specifikke processer, så kan de fleste systemer idag programmeres så de kan håndtere dem.

erp hjælp

Vi kan hjælpe dig med

Tilpasninger

Mangler du blot at få lavet nogle få tilpasninger, så kan vi nemt ordne det for dig. Vi har mange års erfaring med ERP systemer, og kender til den bagvedliggende kode. Det gør at den tilpasning vi laver til dig, vil være fuldt funktionel når du tager den i brug.

Support

Vi kan også supportere din løsning. Om det skal være en løbende support, eller engang, bestemmer du. Vi tager gerne et kig på din problemer og kigger på koden, til vi har fundet en løsning.

Opgradering

Er dit system af en lidt ældre dato, så kan det være nødvendigt at opgradere din løsning. Vi hjælper dig gerne til at tage det bedste valg for din virksomhed, og står også gerne for opgraderingen.
erp hjælp

Erfaring og ekspertise

Vi er godt klar over, at det kan virke uoverskueligt når der er problemer med dit ERP system. Derfor gør vi en stor dyd i at hjælpe dig igennem hele forløbet, så du ikke lige pludselig står med alle problemerne selv.

Vi har mange års erfaring med ERP systemer, og arbejder til dagligt med forskellige problemstillings hos vores kunder.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.