Fra C5 til Uniconta

Uniconta giver overskud og overblik er et hurtigere system kan tilpasses til din virksomhed

Vil du skifte fra C5 til Uniconta?

Bruger din virksomhed idag en C5, men overvejer i at skifte den ud? Så ville Uniconta ikke være et dårligt bud på en arvtager. 
Uniconta er udviklet af den samme udvikler, som i sin tid udviklede C5. Derfor er der mange ligheder mellem de to systemer, og du vil opdage at det er let at komme igang med Uniconta. 

Hvis du skifter fra en standard C5 over til Uniconta, kan alt dit data eksporteres og importeres ind i Uniconta. På den måde undgår du at noget data går tabt, og så er du endnu hurtigere igang med Uniconta. 

Skulle du have en mere tilpasset version af C5, så finder vi også en måde at få overflyttet dine stamdata på, således du kan forsætte dit arbejde hurtigt igen. 

Uniconta samler alt hvad du behøver – simpelt, online og ligetil

Uniconta er et regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder, der giver dig de funktioner, som du har brug for her og nu – men som også giver dig mulighed for at udbygge i takt med at din virksomhed og behov vokser.

Få konverteret din data over i en demo - helt gratis

Har du i øjeblikket en standard C5, og kunne du tænke dig at prøve Uniconta, men med dine egne data, i en måned? Så kan vi hjælpe dig.

Du får mulighed for at afprøve systemets funktioner, men med dine egne data. Når måneden er gået, er du ikke bundet af noget, og kan forsætte med at bruge dit nuværende system.

Priserne på Uniconta starter på 199,-

Uniconta har moduler, der kan håndtere hele din virksomhed – og når du køber systemet, behøver du blot at købe de moduler, du har behov for. Skulle du have specifikke behov, så kan du tilkøbe et modul, der passer til dine behov.

Prisen for Unicontas standardsystem starter på 199 kr. pr. bruger pr. måned. Derudover kan vi også programmere i Uniconta, hvis der er noget der ikke kan løses i standard modulerne. Du kan se Unicontas aktuelle priser lige her.

bogføringslov

Skal du skifte til Uniconta?

Udfyld formularen og en af vores konsulenter ringer dig op.

Uniconta forhandler og ERP-ekspert

Periti er din Uniconta forhandler og hos os får du en samarbejdspartner, med mere end 30 års erfaring i regnskabsprogrammer og ERP-systemer.

Hver dag hjælper vi virksomheder med vejledning, opbygning og vedligehold af deres systemer, så de får mest muligt ud af dem.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

den nye bogføringslovs krav

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.