Grundlæggende bogføring i praksis

Et kursus om

Fra teori til tallene i årsrapporten

Grundlæggende bogføring er et intensivt kursus som giver dig viden om alt fra debet og kredit til moms beregning. 
Kurset klæder dig på til at håndtere jobbet som økonomiassistent.

Kurset er for dig der ønsker at styrke din kompetencer i forhold til økonomihåndtering, og hvordan det skal håndteres i virksomhederne.

De to første dage bruger vi på teoretisk bogføring, hvor du får alvor får debet og kredit på plads. Nu har du helt styr på at udregne moms, debet og kredit på papir. De næste to dage bruges på praktiske øvelser i ERP systemet, hvor du bruger det du har lært de to forgående dage. Du lærer hvordan ERP systemet håndterer debet og kredit. Den sidste dag vil en revisor fortælle om vejen fra debet og kredit til årsregnskabet.

grundlæggende bogføring

Kurset's indhold

Forståelse for teorien

Den grundlæggende teori, som er vigtigt for det økonomiske arbejde der skal udføres i virksomheden. Her bliver debit, kredit og moms gennemgået, så du forstår termerne og kan benytte dem korrekt.

Forståelse for ERP systemet

På kurset får du en forståelse for hvordan ERP systemet fungerer, og hvordan det bearbejder det data der bliver indtastet. Samtidig får du mulighed for at blive fortrolig med systemet og dets muligheder.

Årsrapportens indhold

Det data der er blevet behandlet i løbet af kurset, vil en revisor nu gennemgå, og vise hvordan det håndteres og bruges når virksomheders årsrapporter skal udformes.
grundlæggende bogføring

Det tager du med fra kurset

Kurset tager udgangspunkt i et givent ERP system, evt. det du arbejder med eller planlægger at arbejde med. 

Du får den viden der skal til for at udføre arbejdsopgaver som:
– Afstemning af indbetalinger
– Opfølgning på debitorer
– Betaling af kreditorer
– Afregning af moms

Kurset forløber over 1 uge, med 7,5 times undervisning pr. dag.
Prisen på kurset er:  8.995 kr – inkl. materiale. 

Tilmeld dig allerede idag

Vi planlægger at starte kurset op i Januar 2020. En dato er endnu ikke fastsat, men tilmeld dig allerede idag og få besked lige så snart kurset er fastlagt. 

Tilmeldingen kan klares nemt her, eller skulle du have spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på 8630 9302 eller sende en mail til info@periti.dk. 

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.