Hvad er en ERP konsulent

En ERP konsulent kan løse dine behov er med dig hele vejen tilpasser dit ERP system er uvildig

Hvad kan en ERP konsulent gøre?

En ERP konsulent kender til din branche og kender til de udfordringer du måtte have. Konsulenten kan tilpasse dit ERP system, så det kan håndtere alle din virksomheds processer.

Du kan hyre konsulenten når du ønsker at få dit ERP system tilpasset. Konsulenten vil gennemgå dit system, og komme med forslag til hvordan det bedst kan tilpasses.

De konsulenter vi arbejder med hos Periti, er eksterne. På denne måde har vi adgang til mest muligt ekspertise. Vores netværk spænder bredt og konsulenterne arbejder med flere forskellige systemer til dagligt.

hvad er en erp konsulent

Hvad er en ERP konsulent

Projektleder

En konsulent arbejder nogle gange som projektleder - da det er vigtigt der er overblik over de opgaver der skal udføres på ERP systemet.
Læs mere om projektledelse her

Programmør

Konsulenten arbejder primært som programmør, da koden nogle gange skal tilpasses i ERP systemet. Derudover bruger konsulenten sin kode forståelse til at opsætte ERP systemet.
Læs mere

Rådgiver

Konsulenten arbejder også som rådgiver, især når der skal findes frem til en ny løsning. Her kommer konsulenten med forslag til hvordan forskellige problemstillinger kan løses.
Læs mere
leverandørvurdering

Med rådgivning kan du også komme langt

Det kan være et stort projekt at implementere et ERP system.
Derfor kan det være en god ide at få en rådgiver til at gennemgå projektet – på denne måde sikrer du at intet ikke bliver glemt. Rådgiveren kan også komme med råd til hvordan den nye løsning kan implementeres.

Der er mulighed for at søge om tilskud på 100.000 kr. til implementering eller potentiale afklaring. Dette tilskud kan gøre opstarten af dit kommende ERP system lettere.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din virksomhed, og tager et grundigt kig på din nuværende løsning, og kommer med forslag til hvilke valg der ville være bedst at tage. Den første rådgivnings time er gratis. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.