Sådan kan du bruge tilskuddet fra SMV:Digital.

SMV:Digital

Erhvervsstyrelsen og SMV:Digital gjort det muligt at søge om op til 100.000 kr i tilskud til rådgivning. Vi giver dig her et overblik over hvad tilskuddet indeholder, og hvordan det kan bruges.

Tilskuddet er delt op i to former for rådgivning – potentialeafklaring og implementering af nye teknologier.

Hvilket potentiale er der i din virksomhed?

Du er kommet så langt, at du ved at dine teknologier skal optimeres, men er kommet i tvivl om hvilke veje du bør gå. Her kan du have gavn af at søge tilskuddet til potentialeafklaring, som giver dig muligheden for at undersøge dine muligheder og høre en eksperts råd til hvilke tiltag der vil være gode for din virksomhed.

Du kan bruge potentialeafklarings tilskuddet til at få et klart overblik over hvilke teknologier og processer der vil være optimale for din virksomhed.
Et potentialeafklarings projekt skal indeholde følgende:

 • Kortlægning af arbejdsprocesser i virksomheden
 • Afklaring af processer der kan digitaliseres/automatiseres
 • Afklaring af relevant teknologi til digitalisering/automatisering
 • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for digitaliseringen/automatiseringen
 • Forretningsudvikling
 • Udarbejdelse af ROI/business case/kravsspecifikation for investering i ny teknologi
 • Leverandøridentifikation og tilbudsindhentning

Når du søger tilskuddet, skal du angive nogle oplysninger om din virksomhed, og så finde en rådgiver som er i SMV:Digitals netværk.

SMV:Digital

Skal du implementere ny teknologi?

Har du fundet ud af hvilke nye teknologier du skal implementere, men er du ikke kommet videre med selve implementeringen. SÅ passer implementerings delen af tilskuddet til dig og dine behov.
Du får hjælp af en ekspert til at implementere den teknologi du har købt det seneste år, eller noget du køber i forbindelse med implementeringsprojektet.

Implementeringsprojektet hjælper dig med med at sikre at dine nye teknologier bliver implementeret korrekt. Samtidig får du mulighed for at spare med en ekspert.
Et implementeringsprojekt skal indeholde følgende:

 • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for gevinstrealisering af ny teknologi
 • Hjælp til teknisk integration af ny teknologi
 • Uddannelse af relevante medarbejdere i brugen af den specifikke nyindkøbte teknologi
 • Hjælp til gennemførelse af organisatoriske ændringer som følge af implementering af ny teknologi
 • Hjælp til leverandørstyring

Det vil sige, at når projektet er afsluttet, har du fået implementeret ny teknologi. Samt fået værktøjerne til at din organisation kan tage de nye teknologier i brug.
Med denne del tilskuddet, får du hjælp til den mere tekniske del, og kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have. På samme tid er du sikret ekspert viden, hvis du skulle støde på udfordringer.

SMV:Digital

Hvorfor ikke udnytte muligheden?

Når nu muligheden er der, synes vi det ville være dumt at lade den passere. Det er simpelt at søge tilskuddet, og du får en økonomisk håndsrækning, som du ikke havde haft muligheden for at få.

Vi hos Periti er registreret som uvildige rådgivere hos SMV:Digital. Vi har stor erfaring med implementering og optimering af teknologier hos virksomheder.
D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.