Hvordan skifter jeg ERP system?

Du skal være sikker på at dit data bliver overflyttet at dine medarbejdere kan bruge systemet at overgangen bliver så nem som mulig

Grunden til udskiftning

Der kan være mange grunde til at dit ERP system skal udskiftes. Det kan være forældet, din virksomhed er vokset meget, i har fået andre processer eller har indført andre arbejdsgange.

Nogle gange kan en opgradering dog være nok. Men nu er du her, så gennemgår vi hvordan du kan udskifte dit ERP system.

hvordan skifter jeg ERP system

Udskiftning af ERP system

Med en udskiftning får du et nyt ERP system, og det er en god ide at være på forkant med fremtiden.

Få styr på processerne

Hvad enten grunden til skiftet er, så skal du have styr på din virksomheds processer. Disse skal skrives ned, så de kan implementeres i det nye system.

Tag et kig på fremtiden

Forventer du at din virksomhed vokser inden for de næste par år, så skal du overveje et system der kan tilpasses når i vokser.

Se på flere systemer

Lad være med at sætte dig fast på et system til at starte med, men se på et par stykker, og hør om hvad der kan gøres, så det passer præcist til din virksomhed.

Få hjælp

Der er mange elementer at holde styr på i et skifte. Så vær sikker på at du får det hele med og allier dig med en ekspert. Eksperten kan også rådgive dig til hvilket system der vil passe til jer.
Læs mere om rådgivning
Hvordan skifter jeg ERP system

Det er vigtigt du prioriterer processen

Når du skal til at skifte ERP system, eller blot opgradere dit system. Så er det vigtigt du prioriterer processen fra start til slut.

Vi har oplevet at virksomheder ikke har sat folk nok af til at forklare processer eller teste det nye system. Dette gør at systemet ikke kan håndtere alle de opgaver i ønsker det skal kunne.

Jo mere tid i bruger på processen og skiftet, jo større indflydelse kan i have på det nye system.

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Vi kommer gerne ud og gennemgår din nuværende løsning, og ser om der er områder hvorpå dit ERP system kan forbedres således det opfylder alle dine behov. Samtidig kan vi give dig et overblik over de nyeste tendenser inden for ERP verdenen. Den første rådgivnings time er gratis. Skriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.