Microsoft Teams Kursus

Lær om systemets funktionalitet hvordan systemet kan integreres i hverdagen

Hvad kan Microsoft Teams egentlig?

Microsoft Teams har efterhånden taget over fra Skype. Dette er sket automatisk hvis man i sin dagligdag bruger Microsoft.
På sigt vil Skype blive udfaset og Teams vil tage helt over, så hvorfor ikke lære om alle de muligheder Teams egentlig har?

I samarbejde med Dorte B. Mikkelsen udbyder vi kurser i Teams. Dorte er ekspert i Teams og underviser i alle systemets funktioner.

microsoft teams

To forskellige slags Microsoft Teams kursus

Vi afholder et brugerkursus eller specialiserer et kursus til din virksomhed.

Brugerkursus

Få en hands on oplevelse med Microsoft Teams
Kurset er for dig der vil lære at bruge Microsoft Teams. Du kommer til at lære om alle programmets funktioner, og får samtidig hands on opgaver. Du bliver klædt på til at bruge systemet i din hverdag.

Microsoft Teams til din virksomhed

Teams som en integreret del af virksomheden
Ønsker du at Teams bliver et primært og integreret redskab i din virksomhed. Så lad dine medarbejdere komme på et Teams kursus som er specialiseret til din virksomhed. Vi udarbejder et kursus som tager udgangspunkt i jeres virksomhed, og hvordan i vil bruge Teams.

Specialiseret til din virksomhed

Skal din virksomhed igang med at bruge Teams? Men mangler i nogle retningslinjer og skal jeres medarbejdere læres op i systemet?

Kurset indeholder:
– Udarbejdelse af retningslinjer for brug af Teams. Udarbejdet med ledelsen.
– GDPR i Teams.
– Oplæring af brugerne.

For det meste afholder vi specialiserede kurser der varer mellem 1 og 2 dage. Alt efter hvor meget der skal implementeres i kurset.

Microsoft Teams

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.