Nyt bestyrelsesmedlem?

Med Bo i jeres bestyrelse får i erfaring  ekspertise  loyalitet  branchekendskab 

Styrk din bestyrelse med et nyt bestyrelsesmedlem

For at få mest ud af din bestyrelse og jeres arbejde, er det vigtigt at den er effektiv og engageret. En måde at sikre dette er at indsætte et nyt bestyrelsesmedlem.

Det er evident, at en virksomhed ikke er bedre end sin ledelse – herunder hører en bestyrelse, der formår at løfte sit ansvar. En virksomhed behøver ledere, der passer til virksomhedens cyklus.

Med Bo Zacher Nielsen som nyt bestyrelsesmedlem får du et frisk pust til din bestyrelse, og han kan sikre at din virksomhed forsætter sin fremgang – og at der også bliver tænkt nye tanker for din virksomhed.

Uniconta download

Det tilføjer Bo til din bestyrelse

Erfaring og ekspertise

Når Bo træder ind i jeres bestyrelse, medbringer han sin ekspertise og kan komme med indput til hvordan din virksomhed kan bevæge sig fremad i forhold til blandt andet digitalisering.

Små og mellemstore virksomheder

Bo sidder i andre bestyrelser - både i større og mindre virksomheder, og kender til de udfordringer, der kan opstå.
bestyrelsesmedlem

Har konsulenten nok viden?

Bo Zacher Nielsen har 20 års erfaring med ERP-branchen, men også med IT-verdenen. Derigennem har han arbejdet med mange forskelige brancher.
Han kender til mange forskellige slags virksomheder, og kender til de udfordringer, der kan opstå, hvis man ønsker at digitalisere sin virksomhed.

Bo vil tilføje frisk blod til jeres virksomhed, og han kan hurtigt sætte sig ind i jeres virksomhed. Sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer kan han komme frem til løsninger, der vil skabe vækst.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.