Nyt bestyrelsesmedlem?

Med Bo i jeres bestyrelse får i

Styrk din bestyrelse med et nyt bestyrelsesmedlem

For at få mest ud af din bestyrelse og dens arbejde, er det vigtigt at den er effektiv og engageret. En måde at sikre dette, er at indsætte et nyt bestyrelsesmedlem.

Det er evident, at en virksomhed ikke er bedre end sin ledelse, herunder hører en bestyrelse der formår at løfte sit ansvar. En virksomhed behøver ledere der passer til virksomhedens cyklus. 

Med Bo som nyt bestyrelsesmedlem får du et frisk pust til din bestyrelse, og han kan sikre at din virksomhed forsætter sin fremgang og at der også bliver tænkt nye tanker for din virksomhed.

Det tilføjer Bo til din bestyrelse

Erfaring og ekspertise

Når Bo træder ind i jeres bestyrelse, medbringer han sin ekspertise og kan komme med indput til hvordan virksomheden kan bevæge sig frem, i forhold til blandt andet digitalisering.

Små og mellemstore virksomheder

Bo sidder i andre bestyrelser, både i større og mindre virksomheder. Og kender til de udfordringer der kan opstå.
bestyrelsesmedlem

Hvor meget ved en ERP konsulent?

Bo har 20 års erfaring med ERP branchen, men også med IT verdenen, og har arbejdet med mange forskelige brancher. 
Han kender til flere forskellige slags virksomheder, og kender til de udfordringer der kan opstå, hvis man eventuelt vil digitalisere sin virksomhed. 

Bo vil tilføje frisk blod til jeres virksomhed, og han kan hurtigt sætte sig ind i jeres virksomhed. Sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer kan han komme frem til løsninger der vil skabe vækst. 

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.  

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

 

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.