Nyt bestyrelsesmedlem?

Med Bo i jeres bestyrelse får i

Styrk din bestyrelses med et nyt bestyrelsesmedlem

For at få mest ud af din bestyrelse og dens bestyrelses arbejde, er det vigtigt at den er effektiv og engageret.
Det er evident, at en virksomhed ikke er bedre end sin ledelse, herunder hører en bestyrelse der formår at løfte sit ansvar. En virksomhed behøver ledere der passer til virksomhedens cyklus. 

Med Bo som nyt bestyrelsesmedlem får du et frisk pust til din bestyrelse, og han kan sikre at din virksomhed forsætter sin fremgang og at der også bliver tænkt nye tanker for din virksomhed.

Det tilføjer Bo til din bestyrelse

Erfaring og ekspertise

Når Bo træder ind i jeres bestyrelse, medbringer han sin ekspertise og kan komme med indput til hvordan virksomheden kan bevæge sig frem, i forhold til blandt andet digitalisering.

Små og mellemstore virksomheder

Bo sidder i andre bestyrelser, både i større og mindre virksomheder. Og kender til de udfordringer der kan opstå.
bestyrelsesmedlem

Hvor meget ved en ERP konsulent?

Bo har 20 års erfaring med ERP branchen, men også med IT verdenen, og har arbejdet med mange forskelige brancher. 
Han kender til flere forskellige slags virksomheder, og kender til de udfordringer der kan opstå, hvis man eventuelt vil digitalisere sin virksomhed. 

Bo vil tilføje frisk blod til jeres virksomhed, og han kan hurtigt sætte sig ind i jeres virksomhed. Sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer kan han komme frem til løsninger der vil skabe vækst. 

Book et uforpligtende møde - den første time er gratis.

Står du og mangler et bestyrelses medlem, eller vil du gerne møde Bo før du beslutter om han skal indgå i jeres bestyrelse, så lad os booke et uforpligtende møde hvor i kan møde hinanden, inden i beslutter om i skal indgå et bestyrelses samarbejde. Den første rådgivnings time er gratisSkriv gerne en mail her, eller ring til os på 86309302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.

Den første rådgivnings time er gratis.

Har du behov for hjælp med dit ERP system, eller har du behov for rådgivning. Så kontakt os her, også ser vi på dine muligheder.