ERP løsninger til servicevirksomheder

ERP systemet kan styre igangværende opgaver  kommende opgaver  tidsregistrere  mandskab

ERP til servicevirksomheder - fakturering, bogføring og projektstyring

Med ERP til din servicevirksomhed får du et system der kan håndtere alle aspekter af din servicevirksomhed.

Det varierer hvilke krav servicevirksomheder stiller til et ERP- og økonomisystem. Hos os finder du flere muligheder for at sammensætte sit system til lige netop dine behov.

Du får mulighed for daglig bogføring, fakturering, håndtering af kunder fra start til slut, projektstyring, timeregistrering og meget mere.

Når vi skal opsætte eller tilpasse dit ERP system, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed, således vi sikrer at systemet kan håndtere alle dine behov.

håndværkervirksomhed

ERP systemet kan håndtere

Nem opgavestyring

Med ERP systemet får du et overblik over hvilke opgaver der er igangværende i din virksomhed. Og samtidig kan du nemt oprette nye opgaver, således dine medarbejdere ved hvad de skal gå igang med.

Tidsregisterring on site

Dit ERP system, kan laves således at det er nemt at tilgå for dine medarbejdere. Jo nemmere det bliver for dem at tilgå, jo mere har de lyst til at bruge det, når de fx. skal tidsregistere.

Projekt planlægning

Når du får nye opgaver ind, så er det nemt at ligge dem ind i systemet, også kan du planlægge projektet, skrive fakturaer og tildele opgaverne til en medarbejder.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.