Min virksomhed har da ikke behov for et ERP system?

behov for et ERP system

Måske tænker du, at du ikke har behov for et ERP system, da det ikke ville passe til den branche du arbejder i. Men det er nu engang sådan at jo større din virksomhed bliver, jo flere arbejdsgange får du. Og har du egentlig styr på at der ikke er nogle løse ender?

Om du arbejder i håndværker, produktions eller service branchen, så har du uanset størrelsen på din virksomhed noget papir arbejde du og dine medarbejdere skal håndtere, du skal opbevare dine medarbejderes oplysninger og der skal holdes styr på dine projekter / produktioner / varer.
Og alt det kan ERP systemet hjælpe dig med.

ERP systemet kan tilpasses efter hvor stor din virksomhed er, og har I specifikke behov til systemet, så kan dette tilføjes.

Virksomheder der kan have gavn af et ERP system.

Er din virksomhed bestående af fx. 20 håndværkere, der til daglig arbejder på forskellige opgaver, som skal indberette hvor mange timer og produkter de har brugt, så kan de få adgang direkte til ERP systemet, og så skrive det ind på opgaven. I denne type af virksomhed, er der måske ikke behov for styring af levering af varer og denne funktion har du ikke behov for i systemet.Måske er din virksomhed, en større med mellem 50-100 medarbejdere, hvor i producerer en varer i sender ud til kunder. Her kan i have gavn af ERP systemet, da det kan opsættes således at det kan følge ordren fra i modtager den, til den er klar til levering. Medarbejderne kan registrere når de har produceret elementer til ordren og i kan derved følge alle trinene og se hvor i har tjent penge og hvor i muligvis har tabt penge. På den måde kan i optimere jeres virksomheds arbejdsgange.


Så om din virksomhed sender et fysisk produkt afsted til jeres kunder, leverer en ydelse eller servicere en virksomhed, så kan et ERP system være et godt system til at samle alle virksomhedens informationer et sted. Samtidig kan du bruge systemet til at optimere dine arbejdsgange og sørge for at alle ressourcer bliver brugt fornuftigt.

ERP systemet kan næsten alt – blandt andet lave kaffe.

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad ERP systemet kan udføre – vi har blandt andet fået det til at lave kaffe.

Så uanset hvilken branche du arbejder i, kan du få gavn af et ERP system, da det vil give dig et samlet overblik over din virksomhed.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.