Tidsregistrering app til ERP systemet

Appen kan håndtere projekter arbejdstid  fravær

En tidsregistrering app gør hverdagen lettere

Vi har udviklet en app der kan gøre tidsregistrering lettere og samtidig kan den data du indtaster, sendes direkte over i ERP systemet.

Designet af appen er holdt brugervenlig, så skulle din virksomhed have et specifikt ønske til funktionalitet, kan det implementeres.

Har din virksomhed flere medarbejdere, der kører ud og udfører opgaver ved kunder, så kunne appen være en god mulighed for at mindske tiden der bliver brugt på at holde styr på timer, ressourcer mm.

tidsregistrering

Det kan du bruge en tidsregistrering app til

Registrere tid direkte på opgaven

Med appen lige ved hånden, kan dine medarbejdere indtaste deres tidsforbrug så snart opgaverne er udført.

Håndtering af fravær

Dine medarbejdere kan indtaste deres fravær i appen, og det bliver derved overført til økonomisystemet. Det bliver derfor lettere at afregne løn mm.

Nem fakturering

Det data du skal bruge for at fakturere dine kunder, ligger allerede i økonomisystemet. Så slipper du for at noget går tabt i overlevering el.l.

Let registrering af kørsel

Med appen og geo funktionen bliver det let at registrere kørsel, til og fra opgaver. Og medarbejderne behøver ikke indtaste kørsel, det klarer appen.

Hvad kan tidsregistrerings appen?

Appen kan gøre dagligdagen lettere for dine medarbejdere. Når de kan indtaste deres tidsforbrug på opgaverne direkte i appen, er du sikker på at intet går tabt.

Med geo-lokationen slået til, bliver det lettere at planlægge en rute, i forhold til de projekter medarbejderne skal ud til. Derudover bliver det lettere at registrere kørsel.

Appen kan holde styr på flere forskellige opgaver, og samtidig give et overblik over hvilke opgaver der er blevet registeret i løbet af ugen.

Book et uforpligtende møde

Den første time er gratis.

Skal vi komme ud og tage en uforpligtende snak om jeres ERP system? Så book et møde her også kommer en af vores konsulenter ud til jer. På mødet snakker vi om jeres løsning, og hvor i oplever gode ting og/eller udfordringer.

Du kan booke et møde her eller ringe 8630 9302.

Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.