Overvejer du digital bogføring?

Opbevarer du dine regnskabsbilag i fysiske mapper eller registrerer virksomhedens køb og salg i excel-ark? Så læs videre her.

D. 17 Marts kl. 09.00 åbner SMV:Digital op for en pulje specifikt rettet mod dig. Her kan du søge om 25.000 til digital bogføring.
Målet med dette tilskud på 25.000 kr. er at du får implementeret et digitalt bogføringssystem.

Denne digitale omstilling kan spare dig både tid og penge – netop fordi at digital bogføring er hurtigere og mere effektivt end traditionel bogføring.

25.000 til implementering

Når du søger de 25.000 kr, og hvis du får dem tildelt, så starter dit rådgivningsforløb. Dvs. at du udvælger en af de SMV:Digital godkendte rådgivere og så kan jeres rådgivnings process gå i gang.

Sammen med rådgiveren afdækker I:

  1. Behov: få gennemgået din bogføringsrutine
  2. Potentiale: få gennemgået hvordan bogføring og andre processer kan integreres med et digitalt bogføringssystem, fx budget, lager, webshop, løn eller projektstyring.
  3. Mulige løsninger: bliv præsenteret for mindst to digitale løsninger med udgangspunkt i dit behov og potentialet, som er blevet afdækket.
  4. Implementering: vælg en løsning og få hjælp til at implementere systemet og bruge det i virksomheden.

På denne måde kommer i hele vejen rundt om jeres virksomhed, jeres behov og hvilket system der vil være ideelt for jer.

Du skal selv gøre lidt

I SMV:Digital er der krav om egen medfinansiering, som betyder, at du selv skal medfinansiere rådgivning med 50%. Hvis du fx har en tilskudsvoucher på 25.000 kr. og ønsker det fulde tilskudsbeløb udbetalt, skal du som minimum medfinansiere 25.000 kr. Her kan du vælge, om medfinansieringen skal være i form af kontant betaling, afholdte egne timer eller et mix af disse. 

Hvis du vælger at medfinansiere med egne timer, skal du huske at føre timeregnskab for projektet. I timeregnskabet skal du løbende timeregistrere med angivelse af den person fra virksomheden, som har deltaget i projektet samt, opgave, dato og tidsforbrug. 

Hav ansøgningen klar

Når tilskudspuljen åbner d. 7 Marts, er det vigtigt at du har styr på ansøgningen inden og sidder klar til at sende den afsted. Der er mange der søger tilskuddet og ofte er der kø når ansøgnings siden åbner. Så vær sikker på at vær klar når siden åbner.

Er du i tvivl om hvordan du skal lave ansøgningen? Så tøv ikke med at kontakte os, vi er godkendte SMV:Digital rådgivere og har hjulpet flere virksomheder med deres ansøgning. Du kan kontakte os på 8630 9302 eller info@periti.dk.

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.