En SMV:Digital rådgiver – Hvad kan du bruge ham til?

Når SMV:Digital i løbet af 2023 åbner op for deres forskellige tilskudspuljer, så er det med at være klar til at søge dem. For hvorfor gå glip af 25.000, 100.000 eller 250.000 kr.? Får du tildelt en pose penge, skal du i gang med at finde en rådgiver der kan hjælpe dig. Det vil vi fortælle yderligere om her.

En uvildig rådgiver, på din side af bordet

SMV:Digital er udviklet for at fremme digitale tiltag i danske virksomheder. Tilskuddet kan derfor bruges til bla. at styrke din virksomheds ERP, CRM eller MRP system. Det kan også bruges til at styrke jeres digitale sikkerhed eller IoT. Når i bruger tilskuddet til et af overstående, gøres det ved at hyre en uvildig rådgiver ind, som er ekspert på området.

Den uvildige rådgiver er godkendt af SMV:Digital til lige netop det område du søger viden indenfor, og du er derfor i trygge hænder. Rådgiveren skal tage et kig på din virksomhed og komme med det bedst mulige løsning til din situation. Det er ikke tilladt at forsøge og sælge et produkt man selv forhandler. På den måde er du sikker på at få den hjælp der passer præcis til din virksomhed.

Med rådgiveren ved din side, har du en ekspert siddende med ved bordet, når du fx skal forhandle med leverandører. Denne kender til nogle af de fald grupper der kan opstå og har mulighed for at hjælpe med at undgå dem.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

I Periti er vi eksperter i ERP systemer, og Bo er registreret som SMV:Digital rådgiver, med viden indenfor digital omstilling og grøn digital omstilling. En digital omstilling kan være et skifte eller en optimering af jeres ERP system, som så gør at i står endnu stærke digitalt.

Der er to måder at bruge rådgiveren på. Enten til potentialeafklaring eller til implementering.

Potentialeafklaringen kan blandt andet bruges til at kortlægge jeres processer, forretningsudvikle, leverandøridentificere og tilbudsindhente. Med rådgiveren ved din side i potentialeafklaringen, bliver du sikker på at der er taget højde for alle aspekter, således en evt. leverandør kan levere det bedst mulige resultat.

Til implementeringen kan man bruge rådgiveren til at leverandørstyre, forandringsledelse og hjælp til integrering af den nye teknologi i dagligdagen. På sin vis indgår rådgiveren som din projektleder op implementeringen af jeres nye teknologi. Denne holder styr på hvordan teknologien kommer til at fungere bedst muligt i jeres virksomhed.

Har du spørgsmål til puljerne, tilskuddet eller ansøgningen, så er du meget velkommen til at kontakte os. Enten via telefon 8630 9302 eller mail info@periti.dk


D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.