E-conomic lukker deres lagermodul. Tid til at skifte ERP-system?

e-conomics lager lukker

Økonomisystemet e-conomic lukker deres lagermodul. Måske har det betydning for dig?

Visma, som står bag ERP-systemet e-conomic har valgt at lukke tillægsmodulet Lager. Det sker pr. 31/12 2023. Det betyder, at modulet ikke længere vil blive opdateret og er dermed ikke holdbart at benytte sig af som bruger.

E-conomic meddeler, at de har valgt at erstatte lagermodulet med Rackbeat – et cloudbaseret lagerstyringssystem – på grund af behov for et effektivt system til lagerstyring. Lager af Rackbeat skal tilkøbes og tilføjes e-conomic således, at brugerne nu får to systemer. Der skal altså ske en overflytning af lager fra e-conomic til Rackbeat. Og dette skal helst ske i god tid inden årets udgang.

To systemer – eller ét samlet ERP-system?

Hvis brugerne vælger at beholde e-conomic og tilkøbe Rackbeat, bliver de brugere af to systemer og får dermed også to supportteams.

Det er ikke alle, der er glade for dette, og for mange vil det give mening at skifte til et helt andet ERP-system, hvori det hele er samlet.

Et godt bud på et alternativ til e-conomic er Uniconta. Unicontas standardsystem indeholder et komplet system med både lagermodul, økonomimodul, der overholder den nye bogføringslov mm. Du kan altså få det hele samlet i ét system.

Du har mulighed for at prøve Uniconta gratis i 30 dage for at finde ud af, om det er noget for din virksomhed. Vi kan konvertere e-conomic 1:1 til Uniconta uden beregning.

Vil du have sparring med en erfaren ERP-konsulent?

Vi kan både forhandle, opsætte og hjælpe dig med Uniconta. Men vi kan også rådgive, yde leverandørvurdering og svare på stort og småt om ERP-systemer generelt. Vores rådgivning er helt uvildig.

Uanset hvad du vælger som løsning, er det vores anbefaling, at du flytter fra e-conomics lagermodul i god tid og gerne så hurtigt som muligt.

Du er altid velkommen til at få sparring af os. Kontakt os på 86309302 eller info@periti.dk

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.