Er min virksomhed effektiv?

Ax 2012 shop floor

En af vore kunder ville gerne styrke effektiviteten i produktionen, og give sine medarbejdere et nemt og overskueligt værktøj til dette.

Virksomheden benytter Ax 2012, herunder Shop Floor i produktionen. For at kunne give dem den bedst mulige løsning, gennemgik vi deres virksomhed og blev klogere på hvordan de kunne styrke effektiviteten. Alt fra en storskærm med igangværende produktioner, Ganttkort o.lign. blev gennemgået.

Efter gennemgangen kom vi frem til en simpel løsning. Vi byggede et grafisk interface ind i Shop flooren’s registeringsbillede. Det gør at den enkelte medarbejder kan se sin egen effektivitet de sidste 5 arbejdsdage, ved at logge ind/ud eller starte en produktion.
Løsningen var simpel at implementere, og let for medarbejderne at tage i brug igen. Det krævede en introduktion til det nye login system, og en demostration til hvordan det nye interface kunne bruges, også var de klar til at bruge de nye muligheder.

Med det indblik medarbejderne og administrationen har fået i produktionen, har gjort at effektiviteten har fået et gevaldigt løft. Den enkelte medarbejder bliver ikke udstillet, da skærmene viser det samlede effektivitet, og ikke den enkelte medarbejders.

En simpel løsning, kan gøre en stor forskel, og i sidste ende øge indtjeningen.
Er du i tvivl om hvilke løsninger der kan være gode at implementere i din virksomhed, så læs om vores forretningsrådgivning.
Support

D. 17 September afholder vi gå-hjem-møde om produktionsstyring i ERP systemet.